OFFLINE

Heti kedvenc: fehér trikó minden alkalomra

2014. június 18., szerda 12:11

Nyárra érdemes betárazni fehér pamutblúzokból, -pólókból és -trikókból, mert mindegyik jól variálható, és könnyebb átvészelni bennük a forró napokat. A hajtás után négy összeállítással mutatjuk be, hogy az utóbbit milyen divatos darabokkal lehet kombinálni. 

A márkák honlapjai szerint az üzletekben egyre több midiszoknya kapható, és az egyszínű darabok mellett megjelentek a mintásak is. E heti kedvencünkhöz természetesen mindkét változat illik, de az igazán nyárias és vidám szetthez az utóbbit javasoljuk. A szandál helyett természetesen egy zárt tűsarkú cipőt is fel lehet venni, ha az alkalom úgy kívánja. 

Itt is egy példa arra, hogy mivel lehet felvenni a trikót az elegánsabb megjelenéshez. A ceruzaszoknya is egy örök darab, és ha hosszú távra tervez vele, akkor természetesen nem kell a legdivatosabb darabot megvenni, ami egy-két szezon múlva esetleg már nem lesz annyira vállalható. 

A virág- és a trópusi minta ugye ebben az évben is nagy sláger. Ám a pattern blocking, azaz a minták halmozása egy veszélyes műfaj, ezért ha valaki nem elég merész, inkább egyszínű kiegészítőkkel és ruhadarabokkal - mondjuk egy fehér trikóval - érdemes variálnia az ilyen felsőket, nadrágokat, szoknyákat. És ne felejtse el, a nagy minta erősít és vonzza a tekintetet! 

Végül következzen egy olyan összeállítás, amiben bulizni is el lehet menni. A boyfriend farmert természetesen le lehet cserélni bármi olyan fazonra, ami jól áll. 

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta