OFFLINE

Szandálkörkép: megúszhatja 3 ezer forintból

2014. június 17., kedd 11:10

Itt a nyár, ideje szandált venni: ha a tavalyi már unalmas vagy tönkrement, idén is vannak olcsó és kevésbé olcsó opciók, múló és tartósabbnak tűnő trendek, mindenki találni fog magának megfelelő lábbelit, az biztos.

Ha az ár a fontos, nem a tartósság, akár 5 pár szandált is vehet 10 ezer forintból, ha viszont nem annyira a divat és az olcsóság a lényeg, hanem a kényelem és tartósság, akkor 15-20 ezret is kifizethet egy pár szandálért. Hogy mit, hol és mennyiért kap, megtalálja a folytatásban!

Asia Center

Megérkeztek végre a szandálok az Asia Centerbe, így tavaszi zárt cipők mellett már ezek közül is válogathatunk. A legtöbb nagyon színes, vagy túldíszített, de ki lehet fogni letisztult darabokat is 3 ezer forint alatt. A kínálat leginkább műbőrből készül és sok a hasonló fazon, de tényleg beláthatatlanul nagy a kínálat. Gumipapucsokat itt érdemes keresni, a strandon ön lesz a legmenőbb egy nőies, színes, arannyal díszített flip-flopban, és ha strasszok nélkül nem tud élni, akkor is itt a helye! Nézze meg a galériában, miért érdemes elutaznia Újpalotára!

Deichmann

A Deichmann végre beújított pár szép lábbelit: mi nagyon meglepődtünk, hogy kaphatóak náluk valódi bőrnek tűnő papucsok 2990 forintért, sőt, megszólalásig bőrnek tűnő szandál is van 3990 forintért. A műbőr szandálok között sem nehéz szépeket találni, sok az egyszerű, sallangmentes lábbeli, és némelyik csak 2490 forint. Ha komolyabb, magas-talpú szandált szeretne, készüljön legalább 6 ezer forinttal. Nézze meg a galériában, miket láttunk a Deichmann-ban!

Humanic

A Humanicban ismét a Lazzarini és a Vagabond szandálok lettek a kedvenceink, utóbbi márkától 20 ezer forintért vásárolhat nagyon szép bőr lábbeliket nyárra. A Lazzarini hasítottbőr, magassarkú szandálait már 8990 forintért megkapja, de ha ezüstös szandálra vágyik, azért 17990 forintot kell fizetnie. Műbőr szandálok vannak olcsóbban a Humanicnál, 6-7 ezer forintért, de akad pár olyan is, ami nem értjük, miért kóstál 10 ezret.

CCC

A lengyel márka régi kedvencünk, mindig ki lehet fogni kortól és ízléstől függetlenül olyan cipőt, amit pont nekünk találtak ki. A Deichmann-os bőrszandálokhoz hasonlókat árulnak itt is, hasonló áron, és műbőr szandálokból is betáraztak, 3 ezer forintért már láttunk hordhatóakat, de az igazán szép szandálok is mind 5 ezer forint alatti áron kaphatók. Nézze meg őket a galériában!

Office Shoes

Az Office Shoes-ban a sportcipőkön kívül leginkább Kitten szandálokat találni, ezek jellemzően műbőrből készültek és jellemzően olcsóbbak 10 ezer forintnál. A márkás szandálok, azaz a Hilfiger szalmatalpúak és a Lacoste bőrsaruk viszont a 30 ezret súrolják, cserébe elég jól néznek ki. Újdonság, hogy Steve Madden szandálokat is találtunk, melyek a köztes, 14-20 ezres kategóriát képviselik, és eléggé elfogadnánk őket: nézze meg a galériában, miért!

Players Room

Az üzlet női részlegén ismét sok a műbőr Norah szandál, amik még mindig nem a kedvenceink, viszont végre találtunk egy nagyon szép, sárga-szürke kombinációjú Levi's szandált is a boltban és a U.S. Polo cipői között is nagyon szépek jöttek szembe. A Players Room strandra való papucsokból, szandálokból is betárazott, drágább a kínálat, mint az Asia Centerben, stílusban viszont minket kicsit emlékeztet arra.

F&F

A Tesco ruhamárkája mindig készül cipőkkel is, igaz, legtöbbször sajnos kényelmetlenek a lábbelik vagy nagyon műanyagok. Most viszont a szandálok között jókat láttunk, az összes műbőr (természetesen), de ennek megfelelően nem is drágább 4-5 ezer forintnál. Strandpapucsok is kaphatók, és szép, fekete-arany szandálokat vásárolhatunk 4 ezer forintért – a kínálattal fast fashion fronton a H&M versenyezhet, náluk hasonló szandálok kaphatók hasonló áron, de sok már le is van árazva közülük. Oda is érdemes benézni.

Tamaris

A Tamaris cipőitől az előző körképünkön nem voltunk elájulva, adtunk nekik még egy esélyt: a szandálok között 20 ezer forintért is vannak műbőrök, de azoknak különös a szabása és a talpuk kényelmesen párnázott. A lapos saruk ismét nem a legolcsóbbak, de minden korosztályra gondoltak, ami dicséretes. Két kedvencünk lett, egy gyöngyökkel kirakott szandál 14 ezer forintért és egy hasítottbőrrel kombinált, kékes darab 18 ezerért. Nézze meg őket a galériában!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta