OFFLINE

Palvin Barbara bevállalta a Moschino bemutatót

2014. június 17., kedd 13:56

A férfi kollekciók napjainkban nagyobb hatással vannak a divatvilágra, mint valaha. Így semmi meglepő nincs abban, hogy a Brit Divattanács dolgozói is egyetértettek abban, hogy a divat nemcsak a nők körül forog és megrendezték azt a három napos divathetet, ami a 2015-ös tavaszi-nyári pasikollekciókat vonultatja fel.

A rendezvényen több mint hatvan brit és nemzetközi tervező vonultatja fel a ruháit, bemutat többek között a Burberry Prorsum, az Alexander McQueen, Christopher Kane, James Long, Jimmy Choo, Tom Ford, illetve a Moschino újonnan szerződött vezető tervezője, Jeremy Scott is – írja a dazeddigital.com.

A saját magát lekoppintó, önimádó tervező az utolsó pillanatban kapcsolt, milánói showját Londonba tette át, és a férficuccok mellett jövőre esedékes női resort kollekciójának 15 darabját is kifutóra küldte – ideje volt, így talán Rihanna is talál magának valamit a márkánál.

A hétfői show láttán mégsem a kollekció részletein akadt meg a szemünk és abban sem volt semmi rendkívüli, hogy a tervező bemutatójának első sorában olyan celebnők foglaltak helyet, mint Lindsay Lohan, Pixie Lott vagy Daisy Love, ugyanis hazánk egyik legmenőbb exportcikke, Palvin Barbara is felbukkant a kifutón: erre már nem is emlékszünk, mikor volt utoljára példa. Talán három szezonnal ezelőtt épp Londonban, a House of London showján, ha a fehérneműs Victoria's Secret parádét leszámítjuk.

Az elsősorban divatmagazinokban és szezonális kampányokban látható magyar modell ezúttal Jeremy Scott-tal kivételt tett, ami azért is mókás, mert a 2014-es tavaszi-nyári kollekciók bemutatóján éppen kolléganője, a kifutókat Palvinhoz hasonlóan elkerülő Mihalik Enikő tette a tervezővel ugyanezt. Az Instagramra feltett képek alapján a raszta frizurás modell nagyon élvezte a bemutatót: nézze meg a farmerszettben lépkedő Palvint és az ismét nagyon harsányra, modernre és giccsesre sikerült kollekciót a galériában!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta