Instagram-sztárral készítette el katalógusát Tanya Taylor

Az elmúlt hetekben bemutatott resort kollekciók közül már megmutattuk azokat, melyekkel várhatóan még fogunk találkozni az elkövetkezendő szezonban. Nyaralós darabjainak katalógusképeivel elkészült a torontói származású, New Yorkban élő designer, Tanya Taylor is, aki nem bízta a véletlenre lookbookját, az egyik legmenőbb vintage kollázs-művésszel, Kalen Hollomonnal készítette el azt.

A Fashion Design at Parsons-on 2011-ben végzett tervezőnek ez az első resort kollekciója, mellyel beállt azon divatházak közé, melyek jól tudják, hogy minden évszakban fel kell kelteni a sajtó és a vevők figyelmét valamivel. Az olyan hírességeket, mint Rashida Jonest vagy Jessica Albát öltöztető Taylor úgy tűnik, hogy nem lőtt mellé a #VogueInstaFashion projecten is dolgozó képzőművésszel, aki legutóbb a párizsi divathét legemlékezetesebb darabjait helyezte New York utcáira és abból készített egy látványos kollázs-szerű albumot.

„Mindig érdekelt, hogy mi van a felszín alatt. Egyfajta romantikát próbálok megragadni a képekkel, amelyek spontának és kissé nyugtalanítóak is egyben. Kollázsaim általában a kereskedelem, a divat, a nemi identitás és a tabuk szokatlan kombinációi” – mondja a több mint 15000 Instagram-követővel rendelkező New York-i művész, akire már a Vogue előtti időben felfigyelt a másik ismert, Instagramon nyomuló fotós, Daniel Arnold és a divatszerkesztő, Andrew Young.

A hordható és elegáns, városi nőknek ajánlott darabokat tartalmazó kollekcióra valószínűleg egyébként is nagy hatással voltak a 34 éves Hollomon grafikai megoldásai, telefonnal lőtt képei és háromdimenziós elemei – írja a fashionista.com. Nézze meg a galériában, hogy mennyire lesz menő rövid ujjú pulóverekben, kacér szoknyákban és csinos kabátokban nyaralni a következő évadban!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek