OFFLINE

Selena Gomez vagy Chrissy Teigen domborít jobban?

2014. június 16., hétfő 10:44

Bár a celebek télen sem bújnak kabátba a vörös szőnyegen, nyáron mutatnak testükből a legtöbbet. Az esemény dress code-jától függően előkerülnek a mini- és koktélruhák, amik a melegebb hónapokban kevés dolgot bíznak a fantáziánkra.

A tinisztár Selena Gomez például mindig is bájosságáról és kiváló stílusérzékéről volt híres, nemrég azonban olyan ruhában jelent meg, amit majdnem szétfeszítettek a keblei. A másik meglepetés pedig Kesha visszafogottsága: az énekesnő olyan lazán öltözködött eddig, hogy egy-egy fotó láttán nem tudtuk eldönteni, hogy azt a szettjét vajon egy vacsorára vagy egy hajnalig tartó bulira vette-e fel. Most viszont egy csodaszép fehér ruhában mutatkozott: hasonlóban, mint amilyet Beyoncén is láthattunk. De vajon melyiküknek áll jobban?

Beyoncé vs. Kesha

Kin jobb a fehér ruha?

 • 1300
  Beyoncén
 • 445
  Keshán

Beyoncé még a Grammy-díj átadóján viselte ezt a lélegzetelállító hajat, amihez Rita Ora-hajat és bordó rúzst viselt. A füstös szemeknek és az erős szemöldöknek köszönhetően nemcsak a frizuráját illetően hasonlított kolléganőjére. A rúzsa színe visszaköszönt a körmein is, a lábaira pedig – meglepő módon, mi fehérre tippeltünk volna – vörös magassarkú cipő került. Táskát nem vitt magával, egy testszínű melltartót viszont felvett (szerencsére).

Úgy tűnik, Kesha kezd konszolidálódni: az őrült női jelmez már a múlté és a legtöbb eseményen szofisztikáltan jelenik meg. Nemrég a bécsi Life Ballon mutatkozott – hasonló ruhában, mint amin Beyoncén már láthattunk. A fáradtrózsaszín haj szerintünk különösen jól áll neki és egyedül talán a karika orrpiercing emlékeztet minket arra, aki három évvel ezelőtt a Hősök tere mellett adott koncertet.

Selena Gomez vs. Chrissy Teigen

Kin jobb a dekoltált ruha?

 • 1312
  Selena Gomezen
 • 502
  Chrissy Teigenen

Selena Gomez ahogy egyre idősebb, úgy mutat egyre többet magából. Egyáltalán nem bánjuk, hiszen ha nem közönséges, akkor bármi belefér – pláne, ha stílusosan csinálja. Az itt-ott kivágott ruhák bár már jó pár szezon óta tartják magukat, még mindig fel-feltűnnek vörösszőnyeges eseményeken. Gomez nem egy ilyenre, hanem a Flaunt magazin indulópartijának estjére vette fel ezt a fekete ruhát, amit kissé fantáziátlanul az aduász hegyes orrú fekete magassarkújával vett fel. Az ajkaira sötétlila szín került, amit nem annyira értünk: bátornak bátor, de öregíti Gomezt. Haját befonta és egy oldalra dobta, ékszerek közül pedig csak egy aranygyűrűt viselt.

Chrissy Teigen férje, John Legend estjére látogatott el hasonló ruhában, amihez ő metálos ezüstszínű magassarkút vett fel, körmeit pedig halványnude színűre festette. Táskát is vitt magával, méghozzá egy fekete clutchot. A sminkje természetes hatást keltett, maga formájában a haja is (mintha most kelt volna ki az ágyból), a fülbevalót nem annyira értjük – ékszerek közül egyébként még egy gyűrűt húzott fel.

Jordin Sparks vs. Elizabeth Hurley

A ruhát jobban viseli

 • 674
  Jordin Sparks
 • 1029
  Elizabeth Hurley

Jordin Sparks 2012-es billboardos fotóját kénytelenek voltunk leporolni, ugyanis Elizabeth Hurley-t a lesifotósok nemrég hasonló ruhában kapták le, mint amit ő viselt a díjátadón két évvel ezelőtt. Sparks akkor fekete-fehér magassarkú szandállal viselte a lilás-rózsaszínes ruhát és ezüst ékszereket (túlnyomórészt karkötőket, illetve gyűrűt és fülbevalót) viselt. Haját ő is egy oldalra fésülte, úgy látszik, már akkor is trend volt ez a frizura.

Elizabeth Hurley-t barátjával, David Yarrow-val fotózták le, miután elhagyták otthonukat, hogy aztán egy étteremben töltsék az estét. Hurley a metálos aranypántokkal díszített magassarkún kívül egy nude színű táskát is cipelt magával, ékszerek közül viszont csak minimálisat és a sminkje is teljesen visszafogott volt, illett hozzá. Önnek melyik verzió jön be jobban?

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta