OFFLINE

A legújabb őrület: szemöldök és bajusz csipkéből

2014. június 15., vasárnap 11:41

Csipkeszemöldök.PNG
Fotó: TiffaniChanel.com

Nemcsak felütötte a fejét, de végig is söpört az interneten a csipkéből készült szemöldök és bajusz. A technika egyszerűnek hangzik: „láthatatlan” svájci csipkére kézzel applikálnak indiai hajat, ami így egyrészt minőségi, másrészt tartós és természetesnek tűnő lesz a viselés során.

Ne ítélkezzünk rögtön: nem csak unatkozó cicababákat segítheti ez az eszköz, de a kemoterápián átesett, gyógyuló betegeket és azokat, akiket nem áldott meg kellően dús szemöldökkel az élet. Ha szeretné használat közben látni, hogy hogyan is néz ki ez az egész, akkor tekerjen a poszt aljára a videóért!

A legnépszerűbbek az egyébként kicsit becsapós névvel rendelkező Tiffani Chanel Luxury Hair márka termékei, akiknél 22,5 dollárért, tehát közel 5 ezer forintért már ön is beszerezhet szemöldököket – jelenleg 6 színben. Ha pedig saját magának szeretné elkészíteni az áhított formát, akkor az itt található videó segít önnek.

A férfiak sem maradnak ki a buliból

Ha férfiként most irigykedve nézte a fenti videót, akkor van egy jó hírünk: rendelhet magának csipkére applikált bajszokat! Az arcszőrzet mostanában újra menő: a márkák is rájöttek, hogy jobban eladhatják a termékeiket, ha a „férfias” férfiakra mennek rá, tavaly novemberben pedig egy hónapon keresztül növesztettük mi is az arcszőrzetünket.

Csipkebajusz.PNG
Fotó: TiffaniChanel.com

A 37 színnek és az 5 különböző fazonnak köszönhetően közel 200 féle bajsza lehet, így akár minden nap mást tehet fel és így is le van tudva fél évre a borostája. Kinek lehet ez hasznos? Egyrészt annak, akinek nem elég erős az arcszőrzete ahhoz, hogy bajsza legyen, másrészt azoknak, akik kipróbálnának egy fazont, de nem akarnak „élesben” kockáztatni. Ön bevállalná? Szavazzon!

Ön mit gondol a termékekről?

  • 63
    Hiánypótlóak és jó áron is vannak!
  • 85
    Soha nem tennék magamra ilyet!
  • 82
    Hidegen hagy.
 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta