Újabb külföldi színésznő Abodiban

Alig telt pár nap azóta, hogy a szemtelenül fiatal színésznő, Bailee Madison Abodi Dóra 2014-es tavaszi-nyári kollekciójának egyik alapdarabjában lejtett végig a vörös szőnyegen, máris itt a legújabb celebnő, aki a magyar tervező printelt ruhájában ment el szórakozni Hollywoodban. A hazánkban a Dokik című sorozatból ismerős Judy Reyes az OK! Magazin sajtórendezvényén jelent meg a vékony övvel átfogott elegáns darabban, amihez egy, a ruha színével harmonizáló hegyes orrú, pántos cipőt passzintott.

A 46 éves színésznő egyébként most igen felkapott Amerikában, ami elsősorban legújabb szerepének tudható be, melyben egy mexikói bejárónőt alakít. Az ABC Devious Maids néven futó sorozata, ami Magyarországon várhatóan Piszkos titkok vagy rosszabb esetben Porcicák néven (még nem eldöntött) lesz majd látható, a Beverly Hills-i elit és azok dél-amerikai bejárónőinek életébe enged bepillantást. A másnapos punnyadáshoz kiváló, könnyed szappanopera sikerében valószínűleg közrejátszik, hogy olyan nevek szerepelnek a prodecerek listáján, mint a Született feleségek producere, Sabrina Wind és annak egyik főszereplője, Eva Longoria. A sorozatot egyébként online itt tudja követni.

10398070 10152144603197666 1796357201497371842 n
facebook.com/DoraAbodi

Abodi Dóra egyébként (a látszat ellenére) nem csak hírességeket öltöztet, nemrég például egy Kaftans névre keresztelt kapszulakollekciót tervezett a puccos ruhákban utazó online boltnak, a ValleyDeznek, melyet Zájed sejk mecsete, pálmafák és antik aranydíszek ihlettek. A dubaji üzletnek készített kollekciót ide kattintva nézheti meg!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra