OFFLINE

Újabb külföldi színésznő Abodiban

2014. június 14., szombat 11:34

Alig telt pár nap azóta, hogy a szemtelenül fiatal színésznő, Bailee Madison Abodi Dóra 2014-es tavaszi-nyári kollekciójának egyik alapdarabjában lejtett végig a vörös szőnyegen, máris itt a legújabb celebnő, aki a magyar tervező printelt ruhájában ment el szórakozni Hollywoodban. A hazánkban a Dokik című sorozatból ismerős Judy Reyes az OK! Magazin sajtórendezvényén jelent meg a vékony övvel átfogott elegáns darabban, amihez egy, a ruha színével harmonizáló hegyes orrú, pántos cipőt passzintott.

A 46 éves színésznő egyébként most igen felkapott Amerikában, ami elsősorban legújabb szerepének tudható be, melyben egy mexikói bejárónőt alakít. Az ABC Devious Maids néven futó sorozata, ami Magyarországon várhatóan Piszkos titkok vagy rosszabb esetben Porcicák néven (még nem eldöntött) lesz majd látható, a Beverly Hills-i elit és azok dél-amerikai bejárónőinek életébe enged bepillantást. A másnapos punnyadáshoz kiváló, könnyed szappanopera sikerében valószínűleg közrejátszik, hogy olyan nevek szerepelnek a prodecerek listáján, mint a Született feleségek producere, Sabrina Wind és annak egyik főszereplője, Eva Longoria. A sorozatot egyébként online itt tudja követni.

10398070 10152144603197666 1796357201497371842 n
Fotó: facebook.com/DoraAbodi

Abodi Dóra egyébként (a látszat ellenére) nem csak hírességeket öltöztet, nemrég például egy Kaftans névre keresztelt kapszulakollekciót tervezett a puccos ruhákban utazó online boltnak, a ValleyDeznek, melyet Zájed sejk mecsete, pálmafák és antik aranydíszek ihlettek. A dubaji üzletnek készített kollekciót ide kattintva nézheti meg!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KAPCSOLATSULI 6 szokás, amivel villámgyorsan kinyírhatod a kapcsolatodat

Vannak szokásaink, amelyekről nem is tudjuk, hogy észrevétlenül, ám annál hatékonyabban rombolják a párkapcsolatunkat. Amikor pedig a párunk a válást, szakítást fontolgatja, nem értjük, hogy mi történt.

TÖRI MÁSKÉPP Szőrös hableány, tudós ló - mulatságok a Monarchiában

A kiegyezést követően gyors tempóban újabb és újabb létesítmények emelkedtek a Ligetben, amit a milleniumi ünnepségek még inkább felgyorsítottak. És ott aztán volt mulatság!

DICE&SORCERY A látszat sohasem csalt még ekkorát!

A Mario + Rabbids Kingdom Battle amennyire valószínűtlen, annyira zseniális. Játékosok figyelem!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta