Nem Rihanna villantott először feneket

Egy hete nem hagyja nyugodni a divattal foglalkozó portálokat és úgy az egész internetet Rihanna CFDA-n prezentált „ruhája”, ami kevés dolgot bízott az emberi fantáziára. Sokan ízléstelennek találják és vannak olyanok is, akik azt mondják: végre valaki kilépett a komfortzónából. Tudja viszont, hogy nem a barbadoszi énekesnő volt az első, aki ennyire bevállalósan jelent meg a vörös szőnyegen?

Meglepődne, ha azt mondanánk, Barbara Streisand már ellőtt egy hasonló szettet korábban? Egészen pontosan 45 évvel ezelőtt, az 1969-es Oscar-díj átadóján. Bár ő vett melltartót a sifonruha alá, abban az időben az is legalább annyira „sokkolta” az embereket, mint Rihanna mostani villantása. Viszont a jó hír: dönthet arról, hogy melyikük szimpatikusabb és kinek áll jobban a ruha saját teste.

Rihanna vs. Barbara Streisand

Ki villant jobban feneket?

Rihanna a CFDA estéjén szemérmesen takargatta intim tájékát a fehér szőrmestólával, viszont lent semmiképpen sem tudott volna villantani, hiszen testszínű bugyogót húzott magára. A lábkörmeit a sálhoz hasonló, fehér színnel festette ki, és „ha lúd, legyen kövér” alapon a fejére is húzott abból a csillogó szúnyoghálóból, ami egyébként a ruhájának anyagát biztosította és egy kristályfülbevalót is viselt. Lábaira aranyszínű magassarkú szandál került – utóbbit megnézheti a galériában is, ahol az énekesnő egyébként a melleit is közszemlére teszi.

Streisand cipője sajnos nem látszik, de úgy gondoljuk, nem ezen múlik majd a döntése. A színésznő ruhája fehér gallért kapott és elöl, illetve a hátán is masni díszítette. A haja abszolút idézi a 60-as és 70-es évek találkozásának trendjeit, a négycentis körmöket viszont kevésbé tudjuk bárhova is tenni.

Mel B vs. Jena Malone

A narancs jobban mutat

Május 1-je csak nálunk volt idén is munkaszüneti nap: Los Angeles-ben izzottak a kamerák és a fényképezőgépek, hiszen akkor rendezték meg az iHeart Radio zenei díjátadóját. Ide látogatott el az ex-Spice Girls Mel B is, aki egy fekete, magasított derekú ceruzanadrágot és egy mandarinsárga, az oldalán érthetetlen és funkció nélküli díszítéssel rendelkező felsőt vett fel. A szettet – nem meglepő módon – fekete hegyesorrú magassarkú cipővel egészítette ki, körmeit pedig halvány rózsaszínre festette – utóbbiért piros pontot érdemel! Az énekesnő sminkje közepes, a haja decens, viszont nem tudunk elmenni amellett, hogy mennyire jól tartja magát: idén töltötte be a 39-et!

Jena Malone a Vanity Fair és a Fiat közös eseményén vett részt még február végén, ahova hasonló szettben érkezett, mint Mel B. A nadrág-felső pároshoz ő is fekete hegyesorrú lábbelit vett fel, a körmeit viszont festetlenül hagyta és sminkjében inkább a felsőrész színével harmonizáló rúzs dominált. A haja bár vagány, ő tudja viselni és ez a legfontosabb.

Scarlett Johansson vs. Bea Shaffer

A ruhát jobban viseli

Scarlett Johansson a Her (A nő) című film vörös szőnyeges bemutatóján jelent meg ebben a ruhában még november 10-én, azonban kénytelenek voltunk előkutatni a fotóját, hiszen a CFDA-n egy ugyanilyenbe botlottunk. Johansson egy neonos beütésű babakék körömlakkot kent fel a ruhához, lábaira pedig arany és grafitszürke színű magassarkút húzott. Táskát nem cipelt magával, viszont egy pár méregdrága fülbevalót igen és a rúzsa is elég feltűnőre sikerült: narancs árnyalatban pompázott.

Anna Wintour lánya, Bea Shaffer a CFDA-n jelent meg hasonló ruhában, azonban kicsit másképpen öltözött fel hozzá. Ő egy bézs színű, rózsaarany színű fémmel applikált cipőt választott hozzá, körmeit festetlenül hagyta és az ékszerei is visszafogottak voltak – valószínűleg édesanyja is leellenőrizte a szettjét indulás előtt. Önnek melyikük összeállítása tetszik jobban?

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek