OFFLINE

Induljon hétfőn hátizsákkal, mint Barbi!

2014. június 8., vasárnap 14:59

Itt a tavasz, újraindul divat- és időjárásügyi sorozatunk, amelyben majdnem minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Barbi szettjét nagy melegben fotóztuk le, egy ilyen összeállítás pont jól fog jönni hétfőn is!

Barbi

Pünkösdhétfőn is folytatódik a száraz, napos nyári idő, enyhe lesz a hajnal, délutánra pedig 30-34°C közé melegszik a levegő – írja az Időkép. Kedden sem lesz jelentős változás, marad a derült, napos, nyári idő, a csúcshőmérséklet pedig egyre több helyen megközelítheti a 35 fokot. Továbbra is erős, nagyon erős lesz az UV-sugárzás!

Barbi szettje laza és minimál: a szaggatott farmershort nagy divat a nyáron, egy könnyed szabadnapos programhoz pedig jól jön egy derékre kötött ing, melyre akár le is lehet ülni, ha épp nincs a hátizsákunkban egy pléd.

Póló, ing, szemüveg: H&M

Sort: Forever21

Cipő: Converse

Táska, óra: Szputnyik

Fotó: Dívány / Dívány Fotó: Dívány / Dívány
Fotó: Dívány / Dívány Fotó: Dívány / Dívány
Fotó: Dívány / Dívány
Fotó: Dívány / Dívány Fotó: Dívány / Dívány
Fotó: Dívány / Dívány Fotó: Dívány / Dívány
Fotó: Dívány / Dívány

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta