OFFLINE

Válság: Rihanna idénre kifogyott a ruhákból

2014. június 6., péntek 09:11

Úgy látszik, Rihanna is átéli azt, amit a legtöbb nő a szekrény előtt állva: nincs egy rongya se, amit felvegyen. Az énekesnő stílusán lehet vitatkozni, azonban legutóbb például a CFDA díjátadóján nyerte el a Divatikon díjat, amit korábban többek között Johnny Depp és Lady Gaga is megkapott. A New York Times kifaggatta a személyt, aki a celeb öltözködéséért felelős – stylistját, Mel Ottenberget

„Május vége van és már ellőttük az összes őszi-téli szettet” – panaszkodott Ottenberg. Bizony, így jár az, akinek naponta többször is jelenése van, klippet forgat vagy éppen fotózásokon vesz részt. Itt egyébként természetesen ne az éppen véget érő szezonra gondoljunk: Rihanna azokat viselte az elmúlt hetekben, amit a halandók még meg sem vásárolhatnak. Vajon mi következik most? Elkezdi a hordani a még nem is létező 2015-ös tavaszi-nyári holmikat? Vagy leugrik valamelyik H&M-be?

Ottenberg nem a celebstylistok kitaposott ösvényét járja. Dolgozott már a Purple és az i-D magazinoknak is, tanácsokat ad a Nike-nak és stylingolta korábban John Gallianót is. Az énekesnővel a 2011-es We Found Love című videó óta dolgoznak együtt, ahol Rihanna Ottenberg pasijának cuccait viseli több jelenetben is.

Kapcsolatuk annyira jól alakult, hogy a stylist válogatja össze ruháit a vörös szőnyeges eseményektől elkezdve a párizsi divathét elsősoros bemutatóin keresztül a fellépésekig. „Ez baromi jó. Végre valami más. Elindíthatsz trendeket, olyasvalamit csinálhatsz, amiről az emberek beszélnek majd” – nyilatkozta Ottenberg a közös munkát illetően.

Hogy néz ki most az élete? Nem kíséri Rihannát a világ körüli útjain, inkább otthon marad és folytatja a fotózásokkal és tanácsadással kapcsolatos teendőit. Kibővítette a stúdióját és elköltözött az albérletből, amit 15 évig az otthonának hívott. Külön asszisztense van a kizárólag az énekesnővel kapcsolatos ügyekre.

A vallomás hatására galériát készítettünk, amelyben Rihanna 2014-es – főleg Ottenbergnek köszönhető – szettjeit mutatjuk be.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta