no

A divatvilág is meglovagolta a lábközi rés fétist

MTIxNDI3MjkzMzUyMTM0MTU3.png
Tumblr

Továbbra sem csillapodik a Thigh Gap, azaz az össze nem érő comb körüli láz. Az elmúlt pár szezon egyik legfurcsább fétisének kikiáltott őrületre ezúttal az exkluzív tartalmaira igencsak büszke Nowness ment rá, akik látványos munkáikért eddig is számos díjat bezsebeltek már.

A többek között divattal, életmóddal, kulturális eseményekkel, design termékekkel és gasztronómiával foglalkozó oldal ezúttal a lábközi űrben látott fantáziát, aminek lényegét az ismert divatfotóssal, Guy Aroch-sal közösen ragadta meg és öntötte egy több mint másfél perces videóba.

A különböző testképekre felhúzott #DefineBeauty sorozat részeként leforgatott The Magic Gap projectet Aroch egy úgynevezett dreamscape szűrő segítségével a hetvenes évek New York-i forgatagába helyezte, annak is a comb közötti tájékára – írja a fashionista.com a Manhattan utcáin, a Sohoban és a Central Parkban készített rövidfilmről, melyben olyan szupermodellek villantják meg comb közötti résüket, mint Gigi Hadid, Chanel Iman, Alyssa Miller vagy Elsa Hosk. Bár ez az információ annak fényében nem kifejezetten érdekes, hogy a lassított felvétellel készült videón nem mutatják a modellek arcát.

MTE4MDAzNDE2MDc1NjM0MTkw.png
Tumblr

A kisfilm másik érdekessége, hogy a Harper's Bazaarnak, a GQ illetve a Numéro magazinoknak is dolgozó fotós a járókelőket is bevonta a munkába és felkérte őket, hogy mondják el, mit gondolnak az össze nem érő combokról. A változatos definíciókat pedig bevágta a formás fenekeket és combokat tartalmazó videójába. A genetika egyik csodájaként számon tartott combrést ön is megnézheti a kisfilmben, ha pedig a comb fétis után érdekelné a #DefineBeauty sorozat következő része, akkor azt június 3-tól keresse Beyond the Skin címmel a nowness.com-on.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
no
Mustra