OFFLINE

Mellvillantós póló: menő vagy ciki?

2014. június 1., vasárnap 18:49

slide 350441 3761987 free
Fotó: ekodworks.com

Furcsa és zavarbaejtő ötlettel rukkolt elő egy 1984-es születésű tokiói művész, Takayuki Fukuzawa, aki saját, ekoD Works márkájába épített be egy újabb mókás darabot 'Peek-a-boo' (Kukucs) néven. A számos rangos díjjal kitüntetett Fukuzawa ugyanis szexi csipkés melltartóba bújtatott formás melleket nyomott egyszerű fehér pólójára, ami első ránézésre talán igazinak is tűnhet a naivabb járókelők szemében.

„Az az idő, amikor a titkos vágyaink csak a fejünkben léteztek, már régen lejárt. Kíváncsi voltam, hogy hogyan reagálnak az emberek, ha a képzeletükben élő dolgok egyszer csak a szemük elé tárulnak" – magyarázza a lapos mellű nőket megcélzó illuzionistává avanzsált művész, aki szerint legújabb agyszüleménye alternatíva lehet mindazoknak, akiknek nincs lehetőségük plasztikai műtéttel megnagyobbíttatni melleiket.

slide 350441 3761988 free
Fotó: ekodworks.com

A 2012-ben alapított designertárgyakban, bútorokban és ruhákban utazó márka a szemet gyönyörködtető uniszex darabját különböző színű melltartókkal, különböző formájú mellekkel árulja potom 3780 japán yenért, azaz 8299 forintért – írja a dailymail.co.uk. Ön szerint menő hogy mellet is villant meg nem is, vagy cikinek találja az efféle provokálást? Szavazzon!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
2030 szavazat 1674 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KAPCSOLATSULI 6 szokás, amivel villámgyorsan kinyírhatod a kapcsolatodat

Vannak szokásaink, amelyekről nem is tudjuk, hogy észrevétlenül, ám annál hatékonyabban rombolják a párkapcsolatunkat. Amikor pedig a párunk a válást, szakítást fontolgatja, nem értjük, hogy mi történt.

TÖRI MÁSKÉPP Szőrös hableány, tudós ló - mulatságok a Monarchiában

A kiegyezést követően gyors tempóban újabb és újabb létesítmények emelkedtek a Ligetben, amit a milleniumi ünnepségek még inkább felgyorsítottak. És ott aztán volt mulatság!

DICE&SORCERY A látszat sohasem csalt még ekkorát!

A Mario + Rabbids Kingdom Battle amennyire valószínűtlen, annyira zseniális. Játékosok figyelem!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta