OFFLINE

Melyik hollywoodi üdvöskén áll jobban Abodi Dóra ruhája?

2014. május 30., péntek 12:35

Lassan már az lesz nagy szám, ha nem egy külföldi, hanem egy hazai hírességet kapnak lencsevégre Abodi Dóra kreációiban. Az elmúlt hetekben Lindsay Lohan pózolt a designer pulóverében és fejdíszében a Kode Magazin nyári kiadásában, majd az első iHeartRadio Music Awards díjátadón a feltörekvő brit popsztár, Katy Tiz integetett Abodi arany tüskékkel kirakott fehér színű bőrdzsekijében Los Angelesben.

Íme a 14 éves színésznő Abodi Dóra ruhájában
Íme a 14 éves színésznő Abodi Dóra ruhájában
Fotó: Steve Granitz / Europress / Getty

Tegnap tartották a legújabb Disney produkció, a Demóna világpremierjét a hollywoodi El Capitan Színházban, ahol a film kiemelt főszereplői, mint Angelina Jolie vagy Elle Fanning mellett végigvonultak a vörös szőnyegen a filmstúdiók legnagyobb új reménységei is, mint például a mindössze 14. életévét taposó Bailee Madison is, aki fiatalkora ellenére számos filmet tudhat már a maga mögött. Karrierjét 2007-ben kezdte a Híd Terabithia földjére című filmmel, de látható volt már Jennifer Aniston oldalán is a Kellékfeleségben.

Stef Dawson márciusban viselte a tervező ruháját
Stef Dawson márciusban viselte a tervező ruháját
Fotó: Michael Tullberg / Europress / Getty

Bár Madison antréját igencsak elhomályosította, hogy Brad Pittet képen törölték a vörös szőnyegen, azért azt mégsem volt nehéz kiszúrni, hogy a színésznő Abodi Dóra fekete-fehér ruhájában érkezett a nagy visszhangot kapott eseményre. Madison a ruhához egyébként a H&M fehér körömcipőjét és az EF Collection ékszereit viselte a premieren.

Melyik celeblány mutat jobban Abodiban?

  • 754
    A barna hajú Bailee Madison
  • 110
    A vörös hajú Stef Dawson

Egyébként nem Madison az első celeblány, aki megjelent a vörös szőnyegen ebben a ruhában, ugyanis március közepén az ausztrál származású színésznő, az Éhezők viadala: Futótűz című film sztárja, Stef Dawson már egyszer végiglejtett egy ugyanilyen darabban az Ok! Magazine Pre-Oscar Partyjának vörös szőnyegén.

Madison mellett az 1993-ban született brit énekesnő és rapper is a tervező egyik látványos printekkel feldobott selyem bomberdzsekijében pózol a Glamoholic Magazin legújabb számában. Az X Factor hetedik évadában feltűnt celebnő divatanyagát ide kattintva nézhetik meg.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta