OFFLINE

Ilyen táskák és cipők után kajtatunk majd ősszel

2014. május 25., vasárnap 16:25

A 2014-es őszi-téli trendeket bemutató divathetek után már nagyjából körvonalazódik, hogy melyek azok a trendek, amiket követni fogunk, és melyeket kerüljük majd el nagy ívben a következő szezonban. Ezúttal azokat a kiegészítőket gyűjtöttük össze, amik valamilyen formában jó eséllyel megjelennek majd a hazai fast-fashion üzletek kínálatában is. Nézze meg az óriásgalériában, hogy milyen cipők és táskák után kajtatunk majd pár hónap múlva!

Kis változások lesznek táskafronton

A táskaválaszték nem sokban tér el a tavalyi trendektől, a New York-i és a milánói kifutókon is menő volt még a hátizsák, a műszőrrel bevont táska, illetve a kék és piros szín is. A leglátványosabb luxustáska valószínűleg a Louis Vuitton kifutóján volt látható, ugyanis a neves divatház új kreatív tervezője, Nicolas Ghesquiere horható, de túlságosan konfekciószagú kollekciójába egy új típusú, 'Petite Malle' fantázianevű táskát is beépített, aminek a legnagyobb érdekessége, hogy a legombolható bőrrel szegett anyag alatt egy arany vagy ezüst árnyalatú fémdoboz található.

Kíváncsiak vagyunk, hogy mennyiért vesztegetik majd a Louis Vuittonnál a bevezetésre kerülő darabot, de biztos nem a mi pénztárcánkra gondolnak majd árazásnál. Mindenesetre a celebnőkön várhatóan feltűnik a legújabb Louis Vuitton a következő szezonban. A hatásvadász és látványos trükköket tartotta szem előtt a Chanel is, ahol műanyag fóliába csomagolták a kifutós luxustáskákat, vagy a Burberry, ahol a hippi korszakot igyekeztek a tervezők modernizálni azzal, hogy virágokat pingáltak a szemrevaló bőrtáskákra és cipőkre.

Edzőcipőben és tűsarkúban is tölthetjük az őszt

Kicsit féltünk, hogy a cipők majd igazodnak a rengeteg műszőrből és lakkból készült szereléshez, melyekkel elárasztották a tervezők az idei divathetet. De hál' Istennek egy-két meghökkentő vagy sportosabb darabtól eltekintve kifejezetten mutatós lábbelikben tölthetjük a következő szezont.

Salvatore Ferragamo és Mary Katranzou szerint is divatban marad a vastag magassarok, a bokacsizma, illetve a csatos megoldások. Cipőfronton a legnagyobb meglepetést Christian Dior retro-szandálja, Valentino patchwork mintás csizmája, illetve J.W. Anderson futurisztikus megoldású félcipője okozta. Nézze meg a galériában, hogy milyen cipőkben fázunk majd 2014-ben!

Egyéb kiegészítők

A cipők és táskák mellett szerintünk elengedhetetlen, hogy mindig legyen nálunk egy menő napszemüveg is. Szerencsére a divatházak tervezői sem látják ezt másként, így trendi fazonok mögé bújhatunk a következő szezonban is. Nem kopik ki a szemüvegtrendből a túlméretezett keret és a füstös- vagy konyakszínű lencse sem. Idén nagy kedvenceink voltak Salvatore Ferragamo, a Fendi és a Valentino keretei. Nézze meg a galériában azt is, hogy mivel lesz igazán menő 2014 őszén a kalap és a kesztyű!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta