Kim Kardashian 4.4 milliós lánybúcsús ruhája: menő vagy ciki?

Május 24-én kel egybe az elmúlt évek legzavarbaejtőbb és legfurcsább celebpárja, Kim Kardashian és Kanye West, akik minden bizonnyal überelni szeretnék Katalin hercegné és Vilmos herceg három évvel ezelőtti esküvőjét. Mindenesetre megmutatják, hogy ők is tudnak olyan hetedhét országra szóló lakodalmat csapni, mint a királyi család tagjai. Bár az esküvői előkészületeiről ezidáig még nem ugrott be a meghitt, az elegáns és az ízléses szó sem.

Ahogy az várható volt, a harmadik esküvőjére készülő celebnő megadta a módját a lánybúcsújának is, melyre egy jobb autó árának megfelelő Balmain ruhát választott a francia divatház 2012-es őszi/téli kollekciójából. A gyöngyökkel kirakott, 20.000 dolláros (4.4 millió forint) miniruha a dailymail.co.uk. jóindulatú szerkesztői szerint éppen olyan volt, mintha Kardashianék kifosztották volna a legendás francia királynő, az ország vagyonát elherdáló, halálra ítélt Marie Antoinette gardróbját.

Pedig a kékes-mentazöld színű steppelt ruhát, melyben a menyasszony megérkezett a párizsi Rue St.Honoré-ban található Costes étterembe, majd kompániájával együtt végigtipegett a város szokásos nevezetességein, egy csicsás Fabergé tojás ihlette, mely arról híres, hogy ilyet ajándékozott szerelme jeléül Richard Burton Elizabeth Taylornak.

Persze az Olivier Rousteing által tervezett 20.000 dolláros, hímzett Balmain ruha aprópénz ahhoz képest, hogy a 200 meghívott vendég körülbelül 15 millió dollárért fog mulatni a celebpár Párizsban és Firenzében tartott bicskanyitógatóan rongyrázós partiján. Ha önnek megtetszett a gyöngyökben gazdag ruha, a Balmain darab töredékéért, 41175 font (15.290 és 65.280 forint) között már talál hasonlót az asos.com oldalán. Ön mit gondol Kardashian ruhájáról, menőnek találja a „kispénteki” lánybúcsúra választott darabot vagy cikinek találja és ön szerint is kövéríti Kim Kardashiant a luxusruha? Szavazzon!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek