OFFLINE

22 milliós táskát etettek meg egy aligátorral

2014. május 24., szombat 17:26

birkin-alligator-tyler-shields3
Fotó: TWITTER/TYLERSHIELDS

A polgárpukkasztó képeiről ismert Los Angeles-i fotós, Tyler Shields immár második alkalommal tesz kísérletet arra, hogy megsemmisítsen egy 100 ezer dolláros (22,8 millió forint), krokodilbőrből készült Hermés Birkin táskát. Nehezen feledjük, amikor 2012-ben Clint Eastwood lányával felgyújtották és kettéfűrészelték a világ legkeresettebb kiegészítőjét – bár utólag kiderült, hogy azért az a megrongált táska hálistennek nem volt eredeti Birkin.

A fotós a „Ne hagyd, hogy a tárgyak uralkodjanak feletted” névre keresztelt project után ezúttal egy igazi aligátor és egy feltörekvő 22 éves színésznő segítségével kívánta tönkrevágni a minden nő kívánságlistájának élén szereplő táskát – írja a dailymail.co.uk. A lapnak a 32 éves Shields azt is elárulta, hogy az áhított táskára a hosszú várólista miatt hét hónapot kellett várni, míg egy élő és fotózásra elvihető aligátort alig négy nap alatt találtak a városban.

Bns8M7yCMAA2LUP
Fotó: TWITTER/TYLERSHIELDS

 Már több mint egy éve szerettem volna ezt a fotózást, melyen bármelyik pillanatban meghalhattunk volna. A forgatás egy pontján, amikor Ana és az aligátor is a táskát harapdálták, az állat úgy nézett, mintha meg akarná támadni a modellt. Ez volt az egyik legőrültebb pillanat, amit valaha is fényképeztem. Ana és Gator lassan kerültek közel egymáshoz a nap folyamán, míg végül csak alig pár centiméter választotta el őket egymástól” – mondta Shields, aki szerint a fotózás rengeteg időt és türelmet igényelt a stábtól.

A fekete tornadresszben és magassarkúban Birkin táskával aligátort etető Nickelodeon sztárról, Ana Mulvoy-Tenről és a vadállatról készült kisfilmet megnézheti alább, a provokatív képeket pedig a közeljövőben kiállítják a Los Angeles-i Guy Hepner galériában, illetve a londoni Imitate Modern galériában is.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KAPCSOLATSULI 6 szokás, amivel villámgyorsan kinyírhatod a kapcsolatodat

Vannak szokásaink, amelyekről nem is tudjuk, hogy észrevétlenül, ám annál hatékonyabban rombolják a párkapcsolatunkat. Amikor pedig a párunk a válást, szakítást fontolgatja, nem értjük, hogy mi történt.

TÖRI MÁSKÉPP Szőrös hableány, tudós ló - mulatságok a Monarchiában

A kiegyezést követően gyors tempóban újabb és újabb létesítmények emelkedtek a Ligetben, amit a milleniumi ünnepségek még inkább felgyorsítottak. És ott aztán volt mulatság!

DICE&SORCERY A látszat sohasem csalt még ekkorát!

A Mario + Rabbids Kingdom Battle amennyire valószínűtlen, annyira zseniális. Játékosok figyelem!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta