OFFLINE

Így rejtse el pasiját a világ szeme elől!

2014. május 21., szerda 15:51

Paisley Hide14

Ügyesen felépített, hatásvadász és megdöbbentő reklámvideóval rukkolt elő a hamburgi férfiruha-márka, a Paisley, mely egy német reklámügynökségre, a Mayd-re bízta legújabb kampánya elkészítését. A cég kreatívtervezői úgy látták a legjobbnak, ha a makulátlanul felöltöztetett, sármos modelljüket egy egész testet elfedő, leginkább muzulmán női viseletként ismert burkába rejtik.

Így az alig több mint egy perces videóban a modell az aktuális trendeknek megfelelő zenei aláfestés mellett burkába öltözve mutatja be egy átlagos napját a reggeli munkába indulástól, az üzleti ebéden és az aranyhal-vásárláson át a hazaérkezésig, miközben számos csinos nő veszi körül, akiktől akár kísértésbe is eshetne.

A hirdetéssel a készítők persze elérték céljukat, hiszen óriási figyelmet generáltak és az üzenetet is valószínűleg mindenki megértette, miszerint a Paisley ruháit viselő pasik annyira ellenállhatatlanok, hogy jobb őket inkább elrejteni. 

Persze rengeteg más érdekes témát is felvet a márka reklámja a kulturális, vallási kérdéseken át a nemi identitás kérdéséig – írja a creativity-online.com, melynek szerzői szerint igazán elgondolkodtató, hogy van, aki olyan viseletből csinál viccet, amiben számos nőnek kell nap mint nap elrejtenie szépségét.

„Az egyértelmű, hogy a divattal fel lehet hívni a figyelmet politikai és vallási problémákra, de valóban szükségünk van egy ilyen szűklátókörű, sztereotip divatkampányra ahhoz, hogy megértsünk egy széles körben vitatott és sokféleképpen értelmezhető vallási kérdést?” – írta a jezebel.com-ra az ismert blogger, Isha Aran.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta