OFFLINE

Heti kedvenc: a sárga nyári nadrág

2014. május 21., szerda 10:56

Nemcsak a virágmintás bokavillantós nadrág nagy divat ebben a szezonban (is), hanem az egyszínű, mondjuk sárga változata is ennek a fazonnak. Ugyan a sárga is hasonlóan kényes szín, mint a fehér, azért érdemes adni neki egy esélyt, főleg így tavasszal és nyáron. A hajtás után megmutatjuk, hogyan is lehet hordani e heti kedvencünket. 

A farmering most már az alapdarabok közé tartozik, hiszen jól variálható, és tökéletesen illik a szűk szárú nadrágokhoz is. Persze kellenek megfelelő kiegészítők is, hiszen két egyszerű ruhadarab önmagában kevés a jó megjelenéshez. Természetesen megértjük, ha valaki nem ragaszkodik a párducmintás cipőhöz, de nem szabad zsigerből elutasítani ezt a mintát sem, de a mértékletesség mindenképpen elengedhetetlen. 

Szintén a lazább, rohangálósabb napokra ajánlott a következő összeállítás is. A farmeringet nyugodtan cserélje le egy pulóverre és a vászoncipő helyett egy kényelmesebb szandál is jó döntés lehet. A feltűnő és látványos ékszereket pedig hagyja otthon, néha a kevesebb több, ugye. 

A sárga mellett a fehér is nagy népszerűségnek örvend a tavaszi és nyári hónapokban. Ha valaki nagyon akarja, tetőtől-talpig is fehérbe öltözhet, de minek száműzni az élénk színeket, amelyektől sokkal nyáriasabb és vidámabb lesz a megjelenésünk. 

Természetesen aktuális kedvencünk is olyan ruhadarab, amit a bátrabbak a hasat szabadon hagyó felsőrészekkel is kombinálhatnak, és amihez jól megy a magas sarkú szandál is. Ha hidegebbre fordul az idő, akkor pedig egy zakóval érdemes kiegészíteni a képen látható összeállítást. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta