OFFLINE

BAFTA vs. Billboard: az angol vagy az amerikai celebnők szebbek?

2014. május 20., kedd 07:05

Jól emlékszik, nemrég tartották a BAFTÁ-t, de ez most egy másik BAFTA, mégpedig a tévés műsorvezetőké, színésznőké. A szombaton Londonban rendezett Arqiva British Academy Television Awards-on kevesebb nemzetközi híresség tette tiszteletét, de ők legalább rendesen fel tudtak öltözni: a BBC-s műsorvezetők és televíziós sorozat-színésznők szinte alig mutattak lábat vagy dekoltázst, nagyon elegáns és nőies estélyiket választottak. Egyedül Naomi Campbell érezte úgy, hogy merészen kell felöltöznie, de neki még ez is jól állt. Alábbi képre kattintva galéria nyílik, ahol megnézheti az esemény 15 legérdekesebb ruháját!

Kik a jobban öltözöttek?

  • 717
    A BAFTA vendégei.
  • 180
    A Billboard vendégei.

Szintén szombaton rendezték meg Las Vegasban a Billboard Music Awards-ot: itt az amerikai zenei élet hírességein kívül pár celeb és színésznő is felvonult a vörös szőnyegen. Míg a BAFTÁ-n a legtöbben estélyiben voltak, a Billboardra elég volt egy ötletes koktélruha is: talán ezért, de Vegasban több volt az ízléstelen szett, a fölöslegesen kipakolt mell és has. Jennifer Lopez vörös ruháját nem nagyon értettük, cserébe Iggy Azalea és Kesha szokatlanul nőiesen és elegánsan öltözött fel. Kattintson a galériára, és nézze meg a Billboard 15 legérdekesebb szettjét is, aztán szavazzon: melyik eseményre öltöztek fel jobban a híres nők?

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta