Rég voltak ilyen slamposak a celebek

Az elmúlt hetek fotóit nézegetve sajnos meg kell állapítanunk, hogy rég festettek ilyen furán a celebek. Jessica Alba és Naomi Watts esetében mentségükre szóljon, hogy őket nem egy eseményen, hanem egy hétköznapon kapták lencsevégre. Joan Smalls egy afterpartira öltözött fel elég furán, Lisa Snowdon pedig a The Radio Academy Awards-ra vett fel egy olyan ruhát, amit mintha az utolsó pillanatban mentett volna meg attól, hogy egy iratmegsemmisítő ledaráljon. Önnek ismét nehéz dolga lesz: a szavazóboxok segítségével el kell döntenie, hogy kin néz ki jobban ugyanaz a szett!

Hétköznapi lazaság

Kinek áll jobban?

A világoskék, derékban megkötős, igazából jól senkin sem mutató overált Jessica Alba május 4-én viselte, amikor éppen manikűröshöz tartott. Úgy látszik, rákapott az idei pasztell trendre, ugyanis a szettet rózsaszín papuccsal, táskával és kardigánnal egészítette ki. Ékszert nem igazán viselt, az arcát aviátor napszemüveggel takarta, fejére pedig egy szalaggal díszített szalmakalapot helyezett.

A kalap Naomi Watts-nál is befigyel, igaz, az övé kicsit más fazonú. Mivel piacon volt, ezért táskái a szokásos piacozós batyu (kétkerekes kivitelben) és két fehér nejlonszatyor voltak. A cipőjét utóbbihoz igazította: egy fehér lapos talpú szandált húzott fel a bevásárláshoz még április 6-án. A biztonság kedvéért azért feldobott pár karkötőt, szemeit pedig ő is napszemüveggel védte – azt nem tudni, hogy a paparazzók vagy a nap elől.

A hasvillantósok

Ki villant jobban hasat?

Sikerült két, szinte tökéletesen egyforma szettet összeraknia Joan Smalls-nak és Candice Swanepoelnak. Előbbi a Met-gála afterpartijára igyekezett a magasított derakú farmer és szőrös haspóló kombinációjában, és a hasán kívül – sajnos – láttatni engedte a valószínűsíthetően Versace márkájú alsóneműjét is. A lábaira pezsgőszínű magas sarkú cipőt húzott, a haja halszálkafonást kapott, az ajkaira pedig lila rúzst rakott. Hm.

Candice Swanepoel, a Victoria's Secret híres angyala pont a cég egyik üzletéből távozott hasonló szerelésben – igaz, ő nude cipőt húzott a lábaira, a szemeit pedig kör alakú napszemüveg védte. A haja frissen besütött, valószínűleg nem ő készítette magának. A fekete táskáját nyitva felejtette, nyilván nem üres kézzel hagyta el annak a márkának a boltját, aminek ő az egyik arca. Szerencsére ő fehérneműt nem villantott.

Hófehérkék

Kin mutat jobban a fehér?

Lisa Snowdon a The Radio Academy Awards-ra érkezett ebben a fehér ruhában, amiről először azt hittük, hogy baleset érte, de aztán rájöttünk, hogy láthattuk már korábban: a Kate Moss Topshopnak tervezett kollekcióban és több mint százezer forintba kerül. A spagettipánt, a háromszög alakú felsőrész és a nagy keblek együtt tiltólistásak, de a televíziós személyiséget ez abszolút nem zavarta. A ruhához egyébként egy aranyszínű lábbelit és néhány karkötőt vett fel. A sminkje – legalább – természetesre sikeredett, a haja pedig kifejezetten szép.

Victoria Beckhamet legutóbb 12 éve láttuk mosolyogni, pedig most minden oka meglenne rá: Szingapúrban járt, hogy legújabb kollekcióját népszerűsítse. A divattervezők most kezdik el felfedezni az ázsiai kontinens vásárlóerejét: úgy tűnik, megvalósul a selyemút 21. századi verziója. Beckhamné egyébként mi mást viselt volna az egyik eseményre, mint saját ruhakölteményét, ami bár sikkes, de húsvéti nyúlra emlékeztet. Nemcsak az arckifejezése, de a sminkje is fura, a haját pedig ő is egy oldalra dobta, valószínűleg ez is trendi most a celebek körében. A focistafeleség nem volt valami kreatív: fehér ruhájához hasonló színű cipőt is húzott.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek