OFFLINE

Rég voltak ilyen slamposak a celebek

2014. május 19., hétfő 09:09

Az elmúlt hetek fotóit nézegetve sajnos meg kell állapítanunk, hogy rég festettek ilyen furán a celebek. Jessica Alba és Naomi Watts esetében mentségükre szóljon, hogy őket nem egy eseményen, hanem egy hétköznapon kapták lencsevégre. Joan Smalls egy afterpartira öltözött fel elég furán, Lisa Snowdon pedig a The Radio Academy Awards-ra vett fel egy olyan ruhát, amit mintha az utolsó pillanatban mentett volna meg attól, hogy egy iratmegsemmisítő ledaráljon. Önnek ismét nehéz dolga lesz: a szavazóboxok segítségével el kell döntenie, hogy kin néz ki jobban ugyanaz a szett!

Hétköznapi lazaság

Kinek áll jobban?

 • 355
  Jessica Albának
 • 445
  Naomi Watts-nak

A világoskék, derékban megkötős, igazából jól senkin sem mutató overált Jessica Alba május 4-én viselte, amikor éppen manikűröshöz tartott. Úgy látszik, rákapott az idei pasztell trendre, ugyanis a szettet rózsaszín papuccsal, táskával és kardigánnal egészítette ki. Ékszert nem igazán viselt, az arcát aviátor napszemüveggel takarta, fejére pedig egy szalaggal díszített szalmakalapot helyezett.

A kalap Naomi Watts-nál is befigyel, igaz, az övé kicsit más fazonú. Mivel piacon volt, ezért táskái a szokásos piacozós batyu (kétkerekes kivitelben) és két fehér nejlonszatyor voltak. A cipőjét utóbbihoz igazította: egy fehér lapos talpú szandált húzott fel a bevásárláshoz még április 6-án. A biztonság kedvéért azért feldobott pár karkötőt, szemeit pedig ő is napszemüveggel védte – azt nem tudni, hogy a paparazzók vagy a nap elől.

A hasvillantósok

Ki villant jobban hasat?

 • 347
  Joan Smalls
 • 405
  Candice Swanepoel

Sikerült két, szinte tökéletesen egyforma szettet összeraknia Joan Smalls-nak és Candice Swanepoelnak. Előbbi a Met-gála afterpartijára igyekezett a magasított derakú farmer és szőrös haspóló kombinációjában, és a hasán kívül – sajnos – láttatni engedte a valószínűsíthetően Versace márkájú alsóneműjét is. A lábaira pezsgőszínű magas sarkú cipőt húzott, a haja halszálkafonást kapott, az ajkaira pedig lila rúzst rakott. Hm.

Candice Swanepoel, a Victoria's Secret híres angyala pont a cég egyik üzletéből távozott hasonló szerelésben – igaz, ő nude cipőt húzott a lábaira, a szemeit pedig kör alakú napszemüveg védte. A haja frissen besütött, valószínűleg nem ő készítette magának. A fekete táskáját nyitva felejtette, nyilván nem üres kézzel hagyta el annak a márkának a boltját, aminek ő az egyik arca. Szerencsére ő fehérneműt nem villantott.

Hófehérkék

Kin mutat jobban a fehér?

 • 191
  Lisa Snowdonon
 • 519
  Victoria Beckhamen

Lisa Snowdon a The Radio Academy Awards-ra érkezett ebben a fehér ruhában, amiről először azt hittük, hogy baleset érte, de aztán rájöttünk, hogy láthattuk már korábban: a Kate Moss Topshopnak tervezett kollekcióban és több mint százezer forintba kerül. A spagettipánt, a háromszög alakú felsőrész és a nagy keblek együtt tiltólistásak, de a televíziós személyiséget ez abszolút nem zavarta. A ruhához egyébként egy aranyszínű lábbelit és néhány karkötőt vett fel. A sminkje – legalább – természetesre sikeredett, a haja pedig kifejezetten szép.

Victoria Beckhamet legutóbb 12 éve láttuk mosolyogni, pedig most minden oka meglenne rá: Szingapúrban járt, hogy legújabb kollekcióját népszerűsítse. A divattervezők most kezdik el felfedezni az ázsiai kontinens vásárlóerejét: úgy tűnik, megvalósul a selyemút 21. századi verziója. Beckhamné egyébként mi mást viselt volna az egyik eseményre, mint saját ruhakölteményét, ami bár sikkes, de húsvéti nyúlra emlékeztet. Nemcsak az arckifejezése, de a sminkje is fura, a haját pedig ő is egy oldalra dobta, valószínűleg ez is trendi most a celebek körében. A focistafeleség nem volt valami kreatív: fehér ruhájához hasonló színű cipőt is húzott.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta