Kerti törpés cipő: menő vagy ciki?

"A londoni Irregular Choice névre keresztelt márkától sosem álltak távol a nem mindennapi ötletek, de azért arra nem számítottunk még a brand designerétől, Dan Sullivantől sem, hogy valaha kerti törpés cipőt dob piacra" – írja a trendhunter.com.

A 'When in Gnome' fantázianéven futó, kissé pszichedelikus hatást keltő magassarkút – amiért 99 fontot, 34.340 forintot kérnek a márkánál – két változatban, egy bordó bársony és egy szívekkel díszített pöttyös-arany típusban szerezhetik be azok, akiknek nincs ellenvetésük az ellen, hogy egy kerti törpe tartja meg súlyukat.

Az 1999 óta működő Irregular Choice vakmerő tervezőjének mindig is célja volt, hogy termékeivel kitűnjön a tömegből. A hetvenes évek punk korszakában felnőtt Sullivan nem értett egyet a lábbelipiac egyre semlegesebb és fekete színekkel dolgozó stílusával, ezért úgy döntött, hogy létrehoz valami látványosan egyénit. Az első boltját 18 évesen nyitó cipész a Távol-Keletre utazott inspirációt gyűjteni kollekciójához, ahol úgy érezte, hogy főként Ázsiában és Japánban sokkal nagyobb a tervezők kreatív szabadsága.

„A kultúra, az építészet és ételek nagy hatással vannak a kollekcióimra. Eleinte sok kiskereskedő izgult, hogy el tudja-e adni a cipőimet, mivel még soha nem láttak ehhez foghatót. Ezért a gyárunkban képesek vagyunk előállítani kisebb megrendeléseket is. Szerencsére a kiskereskedők bizalma évről-évre nő, ami betudható annak is, hogy a vásárlóknak tetszenek a cipőkre tett színes és humoros elemek” – mondja Dan Sullivan.

Ön mint gondol, menő felnőttként kerti törpés cipőben tipegni, vagy cikinek találja a márka giccsbe hajló lábbelijét a pöttyös kabátos figurával? Szavazzon és nézze meg a márka többi kreálmányát is a galériában!

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy érdekes posztunkról sem!
Oszd meg másokkal is!
Menő! (1725) (1705) Ciki!
Mustra