OFFLINE

Elena Lenina nagyon szeretne kitűnni a tömegből

2014. május 16., péntek 18:56

A novoszibirszki születésű üzletasszony-színésznő-reality-celeb-tévés évek óta hivatalos a Cannes-i filmfesztiválra:  Elenina Lenina francia filmekben és sorozatokban szerepel, Párizsban él, de igazából a nagy áttörés még várat magára, így aztán inkább extrém hajkölteményeivel hívja fel magára a figyelmet a vörös szőnyegen.

Önnek hogy tetszik Lenina?

  • 17
    Szuperül néz ki!
  • 117
    Túl erőltetett.

A Telegraph már tavaly felfigyelt Lenina erőltetett stílusára, nekünk csak az idei, koronával keresztezett frizura tűnt fel.

Ennek nyomán most összeszedtük a színésznő eddigi Cannes-i szerepléseit, melyeket megnézhet a galériában, majd szavazhat: ön szerint jó ötlet ennyire keresni a feltűnést, vagy inkább kínos extrém frizurákkal kitűnni a valódi hírességek tömegéből? Nekünk ez a strasszos fejdíszítés még tetszik is, de a 2013-as kúpfej elég kínos.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KAPCSOLATSULI 6 szokás, amivel villámgyorsan kinyírhatod a kapcsolatodat

Vannak szokásaink, amelyekről nem is tudjuk, hogy észrevétlenül, ám annál hatékonyabban rombolják a párkapcsolatunkat. Amikor pedig a párunk a válást, szakítást fontolgatja, nem értjük, hogy mi történt.

TÖRI MÁSKÉPP Szőrös hableány, tudós ló - mulatságok a Monarchiában

A kiegyezést követően gyors tempóban újabb és újabb létesítmények emelkedtek a Ligetben, amit a milleniumi ünnepségek még inkább felgyorsítottak. És ott aztán volt mulatság!

DICE&SORCERY A látszat sohasem csalt még ekkorát!

A Mario + Rabbids Kingdom Battle amennyire valószínűtlen, annyira zseniális. Játékosok figyelem!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta