OFFLINE

Villantson ön is belső szerveket!

2014. május 15., csütörtök 08:41

A BlackMilk minden szezonban előrukkol valami döbbenetessel, két éve még az izmos leggingsen csodálkoztunk, aztán jött a hamletes cicanadrág, most pedig itt van a belső szerves fürdőruha. Egyfelől nem értjük, miért csak most dobta piacra a márka ezt a dresszt, a csontvázas gatyák után ugyanis eléggé adja magát az ötlet, másfelől nem értjük, miért készítettek egyáltalán ilyen durva dolgot.

A tüdővel, belekkel, májjal díszített fürdőruha a szerkesztőséget is megosztja, nekem valamiért kavarog tőle a gyomrom, de többeknek felcsillant a szeme: számukra rossz hír, hogy nagyjából minden méretben elfogyott már a beles fürdőruha, melyet 90 ausztrál dollárért (18700 forint) és némi szállítási költségért már ide is elhozna a postás. Önnek hogy tetszik a belső szerves strandcucc?

Azonnal megvenné közel 20 ezerért, hogy aztán a márka rajongóihoz hasonlóan pózolgasson benne a közösségi oldalakon, vagy reméli, hogy a hazai strandokon nem fog szembejönni egy ilyen se? Nézze meg a galériában a fürdőruhát minden oldalról, aztán ízlésének megfelelően nyomjon egy menőt vagy egy cikit!

1330 szavazat 1513 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta