OFFLINE

Heti kedvenc: a nyári maxiszoknya

2014. május 14., szerda 16:12 |

Maxiszoknyákból, illetve ruhákból már tavaly tavasszal és nyáron sem volt hiány, és ez idén sem lesz másként. Persze van egy pár szabály, amit be kell tartani, de ez senkit ne riasszon vissza, a hosszú alj is egyike a jól variálható daraboknak. Igaz, még elég rossz az idő, de azért a hajtás után mutatunk pár példát, hogy el tudjon kezdeni készülni a nyárra!

Kezdjük a legegyszerűbb összeállítással, amihez igazából nem kell más, csak egy fehér póló, egy kényelmes szandál, és színben passzoló kiegészítők. Ha kicsit hűvösebbre fordulna az idő, egy kardigánt vagy farmerdzsekit is felvehet.

Ha nem fél egy kis csupasz bőrfelületet mutatni, akkor a  mostanában olyan divatos haspólók közül is érdemes beszerezni egyet, mert ez sok mindennel – többek között eheti kedvencünkkel is – hordható. 

Ha sem az egyszerű fehér pólóhoz, sem a hasvillantós felsőrészhez nincs kedve, akkor egy vékonyabb farmering vagy egy pamutblúz is jó választás lehet. A magas talpú szandált persze le lehet cserélni egy pár fokkal kényelmesebb darabra is. 

Végül következzen egy olyan szett, amely nem a rohangálós hétköznapokra, hanem az elegánsabb eseményekre való. Nem mondjuk azt, hogy a maxiszoknya teljes mértékben helyettesíthet egy estélyi ruhát, de ha nem olyan szigorú a dress code, akkor a célnak tökéletesen megfelel. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta