OFFLINE

Másodszorra összejött a GAS-nek

2014. május 13., kedd 15:59

Április végén nem jött össze a nyereményjáték a GAS-nek, ezért ma 15:30-kor ismétlést tartottak a 30 másodperces ingyen vásárlásból. A promóción 1000 terméket osztottak szét azok között, akik a leggyorsabban kattintottak a kinézett ruhákra.

A Facebookon ismét háborognak a rajongók, de az elégedetlenkedők közt felbukkant pár nyertes is. Az az igazság, hogy nálam is kifagyott a rendszer, tehát nem nyertem, hiába kattintottam jobbra balra, és ismét csak azokat a méreteket láttam, amiket már a gyakorlófelületen is. Ha nem tudnám, hogy kolléganőm nyert, biztos azt hinném, ez megint nem jött össze a GAS-nek. De ő nyilvánvalóan nyert, tehát nem a GAS-nek nem jött össze, hanem nekem és a többi elégedetlenkedőnek. Így, hogy az irodában van nyertes, legalább meg tudom osztani a videót, amivel neki gratulált a márka – vigasztalódjon ön is ezzel a felvétellel! Vagy szomorkodjon tovább csöndesen.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KAPCSOLATSULI 6 szokás, amivel villámgyorsan kinyírhatod a kapcsolatodat

Vannak szokásaink, amelyekről nem is tudjuk, hogy észrevétlenül, ám annál hatékonyabban rombolják a párkapcsolatunkat. Amikor pedig a párunk a válást, szakítást fontolgatja, nem értjük, hogy mi történt.

TÖRI MÁSKÉPP Szőrös hableány, tudós ló - mulatságok a Monarchiában

A kiegyezést követően gyors tempóban újabb és újabb létesítmények emelkedtek a Ligetben, amit a milleniumi ünnepségek még inkább felgyorsítottak. És ott aztán volt mulatság!

DICE&SORCERY A látszat sohasem csalt még ekkorát!

A Mario + Rabbids Kingdom Battle amennyire valószínűtlen, annyira zseniális. Játékosok figyelem!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta