OFFLINE

Rendelje meg kedvenc színésznője ruháit!

2014. május 10., szombat 16:54

Biztosan önnel is előfordult már, hogy valamilyen tévésorozatot bambulva gondolatai afelé kalandoztak, hogy vajon hol vehette a főhős a jelenetben viselt ruháját? A sorozatmániával keletkezett űrt lovagolták meg a wornontv.net szerkesztői is, akik a legnépszerűbb sorozatokból gyűjtik ki a legtrendibb szereléseket és megmutatják az olvasóknak, hogy hol és mennyiért szerezhetik be a szereplőkön látott darabokat.

Az oldalon vásárlók évadokra és jelentekre is visszakereshetnek, majd a program kidobja a keresett szereplő öltözékéről készített részletes listát. Például ha rákeresünk az RTL Klubon és a Coolon futó Dr.Csont 9. évadjának 20. részére és beírjuk a főszereplő, Emily Deschanel nevét, akkor a rendszer ki fogja dobni, hogy a színésznő egy Vince Camuto blúzban volt látható. De ez még mind semmi, három különböző márkát, a Nordstromot, a Zappost illetve az Amazont is felajánlja, ahol mindössze 79 dollárért (17.389 forint) szerezhető be a designer-ing hasonmása.

Az oldalnak köszönhetően a hazánkban is futó sorozatok közül öltözhetünk karakternek többek között az Így jártam anyátokkal című szériából, a Bosszúból, a Glee: sztárok leszünk-ből, a Zöld ijászból vagy akár a kamasz Carrie Bradshaw ruhatárát is lekoppinthatjuk. Ha követte az HBO-n a Szex és New York előzménysorozatát, a Carrie Naplóját, akkor tudja, hogy megéri.

Persze nem wornontv.net az egyetlen oldal, ahol sztárok ruháira lehet jóval olcsóbban lecsapni. A wwzdw.com-on például az Új csaj című sorozatból ismert Zooey Deschanel több ezer dolláros ruháit rendelhetjük meg olcsóbban, akik pedig Taylor Swift stílusára vevők, azok inkább a wwtaylorw.com-ra kattintsanak!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta