OFFLINE

Ezer év garancia a világ legkényelmesebb cipőjére

2014. május 10., szombat 09:32

701770582183477166
Fotó: House of Borgezie

A szokásos agyszüleményeknél is furcsább ötlettel rukkolt elő el a brit felsőosztály öltöztetésért és ékszereiért felelős birminghami márka, a House of Borgezie, mely úgy hirdeti legújabb lábbelijét, hogy az a világ legkényelmesebb magassarkú cipője, amire ráadásul ezer év garanciát is bátran vállalnak. Igen, jól olvassa, ezer év!

A több mint 25 éves múlttal rendelkező márka tervezője, Chris Shellis rozsdamentes acélból, ezüstből, illetve olyan anyagokból építette fel cipőjét, melyekből a legkifinomultabb konyhai evőeszközöket is készítik – írja a jezebel.com. Persze a végtelen garanciával bíró, 995 fontra (371.733 forint) beárazott cipő szilikon betéttel és egyéb extrákkal, például cserélhető, szívalakú talppal is fel van turbózva.

Tekintve, hogy elvileg ez a világ legkényelmesebb és legstrapabíróbb cipője, az ára meglepően baráti. Főleg, hogy a sztárcipészek, mint például Charlotte Olympia, hajlamosak közel félmillió forintot kérni egy  szandálért. A márkánál egyébként a platinából és 18 karátos fehéraranyból készült cipők átlagosan 70.000 fontról (26 millió forint) indulnak, szóval ez az acélverzió tényleg olcsónak számít a kínálatban.

5343fd9786ee1
Fotó: House of Borgezie

A dailymail.co.uk szerkesztői szerint azért jó befektetés a fémszandál, mert így legalább tudunk valamit lányunkra hagyni. Bár a tűsarkúban való tipegés nem kifejezetten a mi stílusunk, azért nagyra értékeljük, hogy valakinek eszébe jutott, hogy kényelmes és tartós magassarkút készítsen, még ha a képek alapján a kényelmes az utolsó szó is, ami eszünkbe jut.

Ha milliárdos örökösnők lennék, csakis ilyen darabban hibernáltatnánk magunkat, hogy a jövőben letesztelhessük, valóban érvényes-e a cipőre kiszabott ezer év garancia. És ha valóban olyan kényelmes és tartós, mint ahogy állítják, akkor a celebnők helyében csakis ilyenben lejtenénk végig a vörösszőnyeges eseményeken az elkövetkezendő ezer évben. Valamiért azonban eddig még senkin nem láttuk ezt a Borgezie-csodát...

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta