OFFLINE

Kvíz: felismeri a fejnélküli celebeket?

2014. május 9., péntek 12:29

A vörös szőnyeges eseményeken a celebek igyekeznek a legjobb oldalukat mutatni és ehhez hozzátartozik az is, hogy olyan ruhában láthatjuk őket, amikben amúgy szinte soha. A milliós ruhaköltemények márkájára csak igazán divatfanatikusok emlékeznek, azt viszont a legtöbben tudják, hogy éppen ki bújt bele az adott szettbe.

Próbára tesszük önöket: olyan fejnélküli celebeket mutatunk önöknek, akiknek a ruhája az adott esemény után szinte minden, divattal legalább minimális szinten foglalkozó oldalon szembejött, önnek pedig azt kell kitalálnia, hogy éppen kit látni a fotón!

Minden kérdés megválaszolására 12 másodperc áll rendelkezésére. Jelölje meg a helyes választ, majd vagy várja ki az idő végét, vagy kattintson a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbálja meg újra.
Indulhat a kvíz »

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta