OFFLINE

Heti kedvenc: a virágos rövidnadrág

2014. május 7., szerda 15:01

Szépen-lassan közeledik a nyár, és végre elő lehet venni a rövidnadrágokat is a szekrényből. Ha szeretne egy új darabot is venni, akkor ajánljuk a virágos vagy trópusi mintás shortokat. A minták ugyan optikailag erősítenek csípőben és farban, de ha megtalálja a megfelelő rövidnadrágot, jó szolgálatot tesz majd. A hajtás után megmutatjuk, mivel lehet az ilyen feltűnő shortokat párosítani. 

Az egyszerű fekete felső tökéletes kiegészítője egy virágmintás nadrágnak, főleg, ha annak is ez az alapszíne. Aki akarja, tűsarkúval is viselheti ezt a páros, de egy fasarkú platformszandál talán még jobb választás, így egy kicsit lezserebb, nyáriasabb lesz az összeállítás. 

Persze a fekete felsőt fehér blúzra is le lehet cserélni, a kiegészítők színe pedig bátran eltérhet a nadrág mintájának színétől. Szerencsére egymáshoz jól illő pasztelles árnyalatokból most nincs hiány, és nem kell ragaszkodni a képen bemutatott színekhez. 

Blúz - 6990 Ft (H&M), rövidnadrág - 9995 Ft (Zara), napszemüveg - 3995 Ft (Parfois), karkötő - 3595 Ft (Mango), táska - 35,82 euró (Warehouse/Asos), cipő - 6995 Ft (Stradivarius)
Blúz - 6990 Ft (H&M), rövidnadrág - 9995 Ft (Zara), napszemüveg - 3995 Ft (Parfois), karkötő - 3595 Ft (Mango), táska - 35,82 euró (Warehouse/Asos), cipő - 6995 Ft (Stradivarius)

Egy lazább napon a blúz és az elegánsabb cipő helyett a csőtop és a szandál is megteszi, de azért mindig legyen egy kardigán is a táskában, hátha jön egy kisebb eső vagy egy meghívás egy késő esti bulira, találkozóra. Királykék ruhadarabokra és kiegészítőkre egyébként érdemes pénzt áldozni, ugyanis ez a szín soha nem megy ki a divatból, és most különösen népszerű. 

Az utolsó összeállítás szintén jó, ha a kényelem a fő szempont. A farmering most reneszánszát éli, a papucscipők pedig jó alternatívát jelentenek azoknak, akik már egy kicsit unják a balerinacipőket. Egy statement nyaklánccal és egy különleges napszemüveggel pedig fel lehet dobni a nagyrészt alapdarabokból álló szettet. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta