OFFLINE

Soha nem fogunk megszabadulni a fehér trendtől?

2014. május 5., hétfő 11:55

A tetőtől talpig (fekete-) fehér trend pár éve egy nyári szezonban kúszott be a kifutókra és a fast fashion márkáknak köszönhetően közvetlenül utána az utcára is. Azt hittük, 2-3 év alatt sikerül majd tőle megszabadulni, de sajnos nem lett igazunk. Egyetlen bajunk van ezekkel a szettekkel: halandó ember nem tudja viselni, hiszen leülni tilos benne, vigyázni kell, hogy nehogy beborítson minket egy autós az esőben – szóval tényleg csak a kifutóra és a vörös szőnyegre tervezték. Másrészt nagyon kell vigyázni azzal, hogy minden egyes ruhadarabunk ugyanolyan árnyalatú legyen, mert ha becsúszik mondjuk egy kopott vagy tört fehér felső, oda is veszett a varázs.

Mindenesetre a celebek még mindig szívesen öltöznek hófehérbe – legyen szó mondjuk Rihannáról, aki ruhát is elfelejtett felvenni az MTV Movie Awardsra és egy neglizsében vonult fel, vagy Rita Oráról, aki Cavalli egyik szőrmesálas ruhájában öltözött eszkimókirálynőnek. Önnek ezen a hétfőn is egyetlen feladata maradt: szavazzon, hogy kin fest jobban ugyanaz a szett.

Rihanna az MTV Movie Awards-on

Kinek áll jobban?

 • 292
  Rihannának
 • 223
  A modellnek

Rihanna az eseményre egy Ulyana Sergeenko haute couture „ruhát” vett fel a 2014-es tavaszi-nyári kollekcióból. Sokszor mondják hírességekre, hogy olyan, mintha az ágyból keltek volna ki, ez most itt hatványozottan igaz. Úgy gondolta, angelinajolie-zik egyet és kilógatja a bal lábát, amin egyébként egy nude magassarkú szandált és francia pedikűrt viselt. Gyűrűk közül jó párat magára húzott és közben felfedeztük a kéztetoválását is, amit remélünk, hogy a pályafutása végén eltávolíttat magáról. A dekoltázsát egyébként egy decens statement nyaklánc ékesíti, a haját feltűzette, a sminkje pedig meglepően natúr.

A modell menet közben mindkét lábát megvillantotta, illetve azt a rózsaszín selyemszatén cipőt is, amit ráadtak. A henger alakú neszeszer táska tökéletesen kiegészítette a szettjét, a végén található rojtok pedig ugyanúgy néztek ki, mint a fülbevalói. A haj és a tekintet rendkívül szigorúra sikeredett a manöken esetében.

Rita Ora Cavalliban

A Cavalli jobban mutat

 • 287
  Rita Orán
 • 187
  A modellen

Rita Ora a The Glamour of the Italian Fashion vörös szőnyegén jelent meg Roberto Cavalli egyik rojtos-áttetsző-szőrmés ruhakölteményében. Bár nem teljesen látszik és egybeolvad a ruhával, de Ora egy fehér magassarkú cipőt vett fel hozzá, a lábkörmeit pedig feketére festette. A manikűrje is ugyanilyen színűre sikerült, táskái közül pedig egy kisebb méretű, glitterekkel díszített darabot vitt magával. Ékszerek közül a kezeire aranyszínűeket választott, a nyaklánca és fülbevalója pedig ezüstösen csillogott. A haja színét imádjuk, bár ez az ombre átmenet kicsit olcsó hatást kelt, jobb lett volna, ha tőfestést is kér a fodrásztól.

A modellre egy fehér papucsot adtak, táskát nem cipeltettek vele, a ruha dekoltázsának aljára pedig még egy lovas kitűzőt is adtak. A körmeit festetlenül hagyták, a sminkje viszont szemhangsúlyosra sikerült.

Hölgyek Chanelben

Ha androgünitás, akkor

 • 425
  Sophie Auster
 • 20
  Chloe Sevigny

A fehér trendhez hasonlóan az androgün stílus is régóta döngeti a divat kapuit, viszont eddig még csak kevesen vállalták be, hogy nőként férfias(abb)ra vegyék a figurát. A kisebbséghez tartozik Sophie Auster is, aki a Tribeca filmfesztivál Chanel vacsorájára igyekezett mi másban, mint a francia márka egyik szettjében. Hogy még jobban ráerősítsen a maszkulin vonalra, Auster egy fekete fűzős cipőt vett fel a ruhához, az ellensúly érdekében pedig nőies sminket és ékszereket viselt.

Chloe Sevigny szintén egy Chanel-estre vette fel ugyanezt a ruhát, igaz: ő a cipőválasztásnál is a nőiességre törekedett. A fehér kezeslábashoz egy fekete magassarkú bokacsizmát vett fel, amihez hasonló színű borítéktáskát, arany ékszereket és korallos rúzst viselt. A haját azért hátrafésülte, hogy kicsit férfias hatást keltsen. Önnek bejön ez a kettősség? Kin tetszik jobban ugyanaz a szett?

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta