Így hajtsa fel a nadrágját!

A farmernadrág vásárlását mindig megnehezíti az, hogy a legtöbb darabot több méretben, de egy adott hosszal gyártják le. És ez bizony nem csak az alacsonyabb, de gyakran az átlagos magasságú nőknek is problémát okoz. Pedig nincs is nagyobb öröm annál, amikor nem csak a derekunknál nem áll el az új kedvencünk, de a hossz is stimmel, és nem kell tovább kutakodni vagy azonnal a varrónőhöz rohanni. A Huffington Post szerzői szerencsére megkegyelmeztek nekünk, és kijelentették, igenis menő a felhajtott farmer, már ha betartunk pár szabályt.  

Tetszik önnek a Dívány Tejben-Vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy érdekes posztunkról sem!

Bő nadrággal is lehet próbálkozni, de a célnak leginkább a szűkebb fazonok felelnek meg – írja a cikk szerzője. Mint a mellékelt galéria is mutatja, ezt nem mindenki tartja be, mostanában a buggyos nadrágoknál is szívesen alkalmazzák ezt a módszert. Nem mondjuk azt, hogy ez nem néz ki jól, sőt, de kicsit küzdelmesebb, és közelről látszik, hogy nem is megy mindenkinek tökéletesen. 

A nagyon szűk nadrágoknál általában elég az egyszeres hajtás, ami ha lehet, legyen olyan széles, mint az eredeti felvarrás – írja a Huffington Post. Ezt persze nehéz betartani, ha csak akkor lesz tökéletes a hossz, ha többszörösen vagy szélesebben kell hajtani. Szerintük ilyenkor az a megoldás, ha csinálunk egy nagy felhajtást, majd befelé hajtogatva elérjük a kívánt szélességet. 

A töretlen népszerűségű boyfriend farmernél nem kell szerénykedni, jöhet a többszörös hajtás, így talán jobban bírja a gyűrődést. Mint a mellékelt kép mutatja, ezt nagyon el lehet szúrni. 

Ha egy nadrág nem jó méretű, akkor persze nem csak úgy tudjuk elérni a kívánt hosszt, ha addig rétegezzük a felhajtásokat, amíg jó nem lesz, egyetlen széles felhajtással is meg tudjuk oldani a problémát. A Huffington Post szerint ez persze csak akkor néz ki jól, ha a nadrág színe és fonákja azonos árnyalatú. Ellenkező esetben mondjuk rövidebbnek tűnhet a lábunk.

Ha nem vagyunk elégedettek a végeredménnyel, akkor túrjuk fel az internetet, mert természetesen ebben a témakörben is készültek oktatóvideók. Itt is van egy, ami hasznos lehet: 

És még egy:

Végezetül válasszunk olyan cipőt, amit kár lenne eltakarni és így teljes pompájában csodálhatja meg mindenki, aki szembejön velünk. A bátrabbak a zoknijukkal, harisnyájukkal is trükközhetnek, de ez a példa itt alább már haladó divatmániásoknak való.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek