OFFLINE

Ilyen fürdőruhákban napozunk majd a nyáron

2014. május 3., szombat 09:37

Sarkunkban a  közelgő strandszezon, amin felbuzdulva összegyűjtöttük a 2014-es tavaszi-nyári kollekciók hazai kínálatát a minőségi fürdőruhákban utazó Calzeniától a H&M-en át a Mangóig és az F&F-ig. Nézze meg a galériában, hogy miben és mennyiért fogjuk süttetni a hasunkat a nyáron!

A javarészt színes, színblokkolt, tengerész csíkos, apró pöttyös, illetve csicsás mintás darabokat elnézve nem sokat változtattak a tervezők az elmúlt szezon jól bevált árnyalataihoz és fazonjaihoz képest. Ennek köszönhetően továbbra is divatban maradnak az úszásra alkalmas egyrészes-, valamint a flörtöléshez előnyösm szuperdögös bikini fazonok is. Tavaly már egy-két márkánál megtalálhatóak voltak a rojtos bikinik, amiket most fodrokkal és kövekkel felturbózott darabok követnek az exkluzívnak számító fürdőruhák sorában.

Az Calzedonia árai várhatóan idén is 20 ezer forint körül mozognak majd. Új kollekciójukból szerettük a retro hangulatú, élénk színű, kövekkel és strasszokkal kirakott darabokat. Ha az olasz márka kínálatánál valamivel olcsóbb fürdőruhában gondolkodik, akkor számításait a H&M-ben találja meg, ahol itt-ott kivágott egyrészest már 5990 forintért árulnak, a vidám mintás bikinifelsők átlagosan 2990 forintba, a bikinialsók pedig 1990 forintba kerülnek.

Hasonló árral dolgozik a Tesco ruhamárkája, az F&F is, mely nagy meglepetésünkre idén változatos, bohém és trendi kínálattal rukkolt elő a strandszezonra. Egy zavarbaejtően mintás egyrészesért 4890 forintot, egy színátmenetes, rojtos bikiniért, illetve egy tankiniért is 2990 forintot kell otthagyni az áruházban. A spanyol Mangóban lányos színek és klasszikus fazonok közül válogathat, de csodára ne számítson, sajnos a márka sem hagyta ki kollekciójából az állatmintás fürdőruhákat. A Mangóban a bikinifelsők átlagosan 5995 forintba, az alsók pedig 4594 forintba kerülnek. Nézze meg a galériában a teljes felhozatalt!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta