OFFLINE

Sétáltasson divatosan kutyát, mint Rami!

2014. május 1., csütörtök 21:44

Itt a tavasz, újraindul divat- és időjárásügyi sorozatunk, amelyben majdnem minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. A hosszúhétvégén például hímzett blúzt, mint Rami!

Rami

és kutyája, Pippin

Pénteken többfelé 25 fokot mérhetünk, de napközben megnövekedhet a gomolyfelhőzet, és helyenként kialakulhatnak záporok, zivatarok – azért ne keseredjen el nagyon, mert bár körülbelül ezt ígérték a hét első felére is, Óbudán például csodás idő volt végig. Szombaton egy hidegfront hatására már többfelé kialakulhatnak záporok, erős széllökésekkel kísért heves zivatarok is, de napközben sokfelé még 20°C fölé emelkedik a hőmérséklet – írja az Időkép.  Vasárnapra érdemes beltéri programot keresni, akkorra már igazán kellemetlen, hűvös, szeles, esős napot jósolnak.

Pénteken és szombaton azért még nyugodtan indulhat vékony felsőben, napszemüvegben kutyát sétáltatni, de ha biztosra akar menni, vegyen ön is bakancsot, mint Rami és tegyen el táskájába egy ernyőt is!

Felső: megrendelésre készült

Nadrág, bokacsizma: Zara

Táska: Stradivarius

Szemüveg: Ray-Ban

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta