OFFLINE

Heti kedvenc: a magas sarkú szandál

2014. április 30., szerda 09:12

Most már a szandálok is megjelentek az üzletekben, és a hagyományos, valamint kissé fura, de divatos lapostalpúak mellett magas sarkúakból is bőven van választék. Nekünk egy piros, vastagabb sarkú pántos lábbelire esett a választásunk, ennek segítségével mutatjuk be, hogyan is lehet hordani az ilyen szandálokat. 

A Magyarországon is kapható márkák közül még nem mindenki látta be, hogy ez a harangszoknya szezonja lesz, pedig ez a ruhadarab tökéletesen illik e heti kedvencünkhöz. A melegebb napokon egy ujjatlan blúzt is fel lehet venni hozzá, de igazából bármilyen csinosabb fehér felsőrész megteszi. 

Ha valaki kicsit többet szeretne mutatni a lábaiból, akkor a midiszoknya helyett vegyen fel egy rövidnadrágot. Lehet, hogy a magas sarkú szandál nem a legkényelmesebb és legegészségesebb lábbeli, de biztos, hogy a lába csinosabbnak tűnik majd benne, így egy short mellé tényleg tökéletes választás.

A boyfriend farmer töretlen népszerűségnek örvend, és persze lehet hordani lapos talpú cipőkkel is, de magassarkúakkal néz ki igazán jól. Ez az összeállítás pedig akkor lesz igazán ütős és tavaszias, illetve nyárias, ha színes kiegészítőket, illetve felsőrészt vezz fel hozzá. Szerencsére van miből választani, nézze csak meg a boltok kínálatát. 

Ha pedig ki kell öltözni, akkor marad a szövetnadrág, blúz és blézer hármasa. Ezek a darabok biztosan minden nő szekrényében megtalálhatóak, és a praktikus, ám néha már kicsit unalmas összeállítást jól fel tudják dobni a színes, feltűnőbb kiegészítők.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta