OFFLINE

Nézze meg a Tribeca legszebb ruháit!

2014. április 28., hétfő 18:33

Idén tizenharmadik alkalommal rendezték meg New Yorkban a Tribeca filmfesztivált, melyet 2002-ben alapított Robert De Niro, Jane Rosenthal és Craig Hatkoff. A fesztivál célja eredetileg az volt, hogy a nagyközönség és a nemzetközi filmes közösség számára is "újradefiniálja a filmfesztiválos élményt" – bármit is jelentsen ez. Az április 27-én véget érő, 10 napos, celebekben és filmpremiereken bővelkedő esemény legrosszabb ruháit megtalálja Velveten, mi ismét a legjobbakat vesszük sorra!

Úgy tűnik, a fekete és a fekete-fehér soha nem fog kikopni a vörös szőnyegről, de miért is kopnának ki: a legtöbbször nem lehet egy monokróm szettel mellényúlni. Nagyon örülünk, hogy végre a talpig fehér szettek is divatba jönnek, egyre többen döntöttek úgy, hogy minden ruhadarabjuk, még a cipőjük is fehér.

De persze elég unalmas lenne egy olyan rendezvény, ahol mindenki feketében vagy fehérben van, szerencsére vannak még olyan hírességek is, akik bevállalnak valami érdekes színt: például Emma Watson, aki púderrózsaszínben fesztiválozott, vagy Heather Graham, aki izzó narancsszínben vonult fel. A galériában megnézheti a fesztivál 20 legszebb celebnőjét: mi nem tudnánk eldönteni, ki most a kedvencünk, a vidám Susan Sarandon, a különleges kis feketében parádézó Emma Roberts, vagy a fehér szmokingos Gia Coppola. Önnek van kedvence?

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta