OFFLINE

Nézze meg a Tribeca legszebb ruháit!

2014. április 28., hétfő 18:33

Idén tizenharmadik alkalommal rendezték meg New Yorkban a Tribeca filmfesztivált, melyet 2002-ben alapított Robert De Niro, Jane Rosenthal és Craig Hatkoff. A fesztivál célja eredetileg az volt, hogy a nagyközönség és a nemzetközi filmes közösség számára is "újradefiniálja a filmfesztiválos élményt" – bármit is jelentsen ez. Az április 27-én véget érő, 10 napos, celebekben és filmpremiereken bővelkedő esemény legrosszabb ruháit megtalálja Velveten, mi ismét a legjobbakat vesszük sorra!

Úgy tűnik, a fekete és a fekete-fehér soha nem fog kikopni a vörös szőnyegről, de miért is kopnának ki: a legtöbbször nem lehet egy monokróm szettel mellényúlni. Nagyon örülünk, hogy végre a talpig fehér szettek is divatba jönnek, egyre többen döntöttek úgy, hogy minden ruhadarabjuk, még a cipőjük is fehér.

De persze elég unalmas lenne egy olyan rendezvény, ahol mindenki feketében vagy fehérben van, szerencsére vannak még olyan hírességek is, akik bevállalnak valami érdekes színt: például Emma Watson, aki púderrózsaszínben fesztiválozott, vagy Heather Graham, aki izzó narancsszínben vonult fel. A galériában megnézheti a fesztivál 20 legszebb celebnőjét: mi nem tudnánk eldönteni, ki most a kedvencünk, a vidám Susan Sarandon, a különleges kis feketében parádézó Emma Roberts, vagy a fehér szmokingos Gia Coppola. Önnek van kedvence?

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta