OFFLINE

Lesz még jó idő, csak nem most

2014. április 28., hétfő 13:49

Itt a tavasz, újraindul divat- és időjárásügyi sorozatunk, amelyben majdnem minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Például hosszú kardigánt, mint Dia!

Dia

Kedden erőteljes gomolyfelhősödésre készülhetünk, melyekből több helyen kialakulhatnak záporok, zivatarok. Viharok környezetében a szél is feltámadhat, a legmelegebb órákban 19-24°C-ot mérhetünk majd – ígéri az Időkép. Szerdán a hosszabb-rövidebb napos időszakokat záporok, zivatarok zavarhatják meg, az enyhe hajnalt követően a legtöbb helyen 20 és 25 fok közé emelkedik a hőmérséklet. Dia szettjéhez már csak egy ernyő kell és indulhat is: a magastalpú cipő elég vízhatlannak tűnik, a hosszú kardigán pedig pont elég a fülledt 20 fokban a fekete overál fölé!

Overál: F&F

Kardigán: anyukájától

Cipő: Vagabond

Táska: Reserved

Szemüveg: H&M

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta