OFFLINE

Liptai Claudián vagy a Forbes-címlapon feszül jobban a zöld ruha?

2014. április 27., vasárnap 12:27

Rutinos Dívány-olvasók most biztos felcsapták a naptárukat "Az nem lehet, hogy már megint hétfő van!" felkiáltással, de megnyugtatjuk őket: ez egy rendhagyó Kinek áll jobban?! poszt lesz. Pár héttel ezelőtt jelent meg a Forbes magazin legújabb száma, minket viszont a Mannaszappan milliárdos titkánál sokkal jobban izgatott Varga-Darabos Andrea zöld ruhája, amiben a címlapon amolyan pinamagazinosan feszített, és ami elég erős kritikát kapott mind a lap Facebook-oldalán, mind más internetes portálokon (Szarvas is nagyot alkotott a témában).

Másfél éve tudtuk meg, hogy a Tóth Bori saját nevével fémjelzett márka megszűnik és a tervezőnő a Maison Marquise név mögött folytatja a munkáját. Az ő Instagram-fotóit böngészve futottunk bele egyrészt a már említett címlapba, másrészt Liptai Claudiába is, aki a Nagy Duett március 9-i adásában viselte az időjárás-jelentő műsorok díszleteiből ismert háttér anyagához hasonló ruhát.

A ruhához tartozik egyébként egy öv is, ami pont a mellek alatt helyezkedik el. Varga-Darabos Andreára egy ehhez tökéletesen passzoló, fekete nyakláncot adtak (de ezt valószínűleg sokan észre se vették), a szemhangsúlyos sminkje pedig abszolút természetes hatást keltett. Liptai Claudia szettjét teljes egészében láthatjuk, így azt is észrevehetjük, hogy a stylistok itt is a feketében gondolkodtak kiegészítők terén - igaz, ő nem nyakláncot, hanem egy magassarkút kapott és valahogy melle se gömbölyödik annyira provokatívan. Önnek nincs más dolga, mint megnézni a fotókat és eldönteni, hogy melyikükön tetszik jobban ugyanaz a ruha!

Önnek kin tetszik jobban a zöld ruha?

  • 2558
    Varga-Darabos Andreán
  • 2004
    Liptai Claudián
Varga-Darabos Andreára és Liptai Claudiára is ugyanazt a zöld ruhát adták. Önnek melyik verzió tetszik jobban?
Varga-Darabos Andreára és Liptai Claudiára is ugyanazt a zöld ruhát adták. Önnek melyik verzió tetszik jobban?
Fotó: Forbes / TV2.hu

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta