OFFLINE

14 szett 12 ruhadarabból? Lehetséges!

2014. április 27., vasárnap 09:05

Ha ön is egy kombinálható ruhatárra vágyik, ahol az alapdarabok ellenére kreatív és ötletes szetteket tud előállítani, akkor jó hírünk van: a legjobb helyen jár. Nemrég az internetet böngészve futottunk bele egy képbe, amin 15 olyan szettet mutattak be, aminek mindegyike egy fix, 13 darabos válogatásból került ki. Ezt kicsit átgondoltuk és a magyar igényekhez igazítottuk: például a fehér nadrágot univerzális farmernadrágra cseréltük és elhagytuk a fekete kötött sapkát. Nézze meg, mire jutottunk!

Bár hihetetlenül hangzik, tényleg igaz: 12 ruhadarabot válogattunk össze, amiknek a segítségével 14 összeállítást készítettünk. Ezekre volt csupán szükségünk: két cipő, egy farmer és egy szoknya, egy pulóver, egy kardigán és egy top, egy dzseki és egy ruha, illetve kiegészítők gyanánt egy táska, egy öv és egy óra. Bár a szettek között vannak hasonlók, akad olyan is, amiről alig hinnénk el, hogy ugyanazokból az "alapanyagokból" készült. Kattintson a lenti galériára és ámuljon!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta