OFFLINE

Vegyen színes nadrágot, mint Saci!

2014. április 26., szombat 12:54

Itt a tavasz, újraindul divat- és időjárásügyi sorozatunk, amelyben majdnem minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Például színes nadrágot, mint Saci!

Saci

Vasárnap már csak elszórtan alakulhatnak ki záporok, zivatar, hosszabb-rövidebb időre mindenhol kisüt a Nap – írja az Időkép. A középső országrészben és a Dunántúlon feltámad a szél, délután 19-23°C-ot mérhetünk. Hétfőn és kedden ismét többfelé számíthatunk záporok, zivatarok kialakulására, de fázni nem fogunk, az ország nagy részén 20 fok fölé emelkedik délutánra a hőmérséklet.

Borult időben sem kell azért bezárkózni, egy vidám, színes nadrágtól talán a kedvünk is felderül. Saci sárga nadrágját fekete ruhákkal kombinálta, amit jól tett, sikerült eltalálni a megfelelő arányokat, így a színkombináció ellenére nem emlékeztet méhecskére és nem is bántóan tarka az összeállítás.

Kabát: Pimkie

Nadrág, felső, táska: H&M

Gyűrű: I am

Nyaklánc: Bijou Brigitte

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta