OFFLINE

Nézze meg Katalin összes turnéruháját!

2014. április 25., péntek 19:58

Katalin hercegné és Vilmos herceg április 7-én érkezett meg Új-Zélandra, majd egész 25-éig Ausztráliában turnéztak. A közel 3 hetes hivatalos eseményekkel teli körút alatt Katalin megannyiszor átöltözött, volt, hogy egy nap háromszor is. Összeszedtük az összes szettet, amit láthattunk a legcsinosabb hercegnén az elmúlt hetekben és azt is megosztjuk önökkel, melyik ruhát melyik tervezőtől vásárolhatja meg – már ha eddig nem kapkodták volna el az összeset.

A galériában megtalálja a botrányos, első napi villantós szettet, a sárga designerruhát, amit meglátva Vilmos közölte nejével, hogy úgy néz ki, mint egy banán (állítólag tényleg elhangzott ez a mondat a 900 fontos ruha láttán) és az utolsó napi, szürke szerelést is, melyben az angol pár búcsúzott a déli kontinenstől. Most megtudhatja, mit viselt Katalin, amikor DJ-zett vagy épp fát ültetett, miben találkozott az erszényesnyúllal, milyen márkájú ruhában mászott repülőbe, és azt is, vajon tényleg megreformálta-e öltözködését II. Erzsébet királynő!

Katalin egyébként szokatlanul sokszor választott amerikai tervezőtől ruhát és kevésszer ausztráltól: utolsó nap az amerikai Michael Korstól vett fel szürke kabátot, de Lela Rose és Tory Burch is örülhet neki, hogy bekerültek ruhái a hercegné ruhatárába. Az új-zélandi Emilia Wickstead és az ausztrál Zimmermann márka is megjelent a turnén, de ennyiben ki is merült a helyi tervezők támogatása, ha az Új-Zélandon felnőtt, de New Yorkban tevékenykedő Rebecca Taylort nem számoljuk. Katalin három olyan ruhát is pakolt a 19 napra, amit korábban hordott már, nomeg több olyan alapdarabot, ami bármikor elsüthető – Zara blézer, Gap blúz, etc. –, tehát jó eséllyel ezeket sem először vette fel.

Természetesen most is a brit tervezők munkái voltak túlsúlyban az utazós gardróbban: Katalin kétszer is bevállalt Roksanda Ilincic és Catherine Walker ruhát, de Alexander McQueentől három szettet mutatott. Nagy kedvencétől, Jenny Packhamtől most csak egy fekete ruhát választott. A hercegné több alkalommal is ruhát váltott a nap folyamán, de április 13-án háromszor is át kellett öltöznie. Ruhatárában egy félresikerült darab sem volt, az összes szett tökéletesen állt rajta és az alkalomnak megfelelő volt, talán a zöld, zsákfazonú Erdem kabát volt a leggyengébb választás.

Ami a cipőket illeti, Katalin (egy hercegnéhez képest) nagyon szerényen pakolt, 8 párnál nem vitt többet a tengerentúlra. A szokásos LK Bennett tűsarkú mellé – mely ismét rengeteget szerepelt – egy sötétkék Alexander McQueen tűsarkút és egy Jimmy Choo-t tett el, de vitt magával sportos tornacipőt és szalmatalpú, Stuart Weitzman márkájú szandálokat is.

Az egész gardrób 38 ezer fontba, azaz 14 millió forintba került a Daily Mail számítása szerint: ebből az első nap viselt piros kabát kitett 7 ezer fontot, azaz 2,6 millió forintot, a Jenny Packham ruha 3100 font, 1,1 millió forint volt, és több, ezer fontos ruhadarabot is láthattunk a hercegnén. További részleteket, márkaneveket és árakat a galériában talál, ahol az első naptól az utolsóig sorakoznak a képek!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta