OFFLINE

Mischa Barton vagy Kim Kardashian öltözött rosszabbul?

2014. április 24., csütörtök 18:40

Hosszú ideje nem sikerült két igazán rossz összeállítást levadászni, pedig voltak események bőven. A héten viszont az általában remekül öltözött Kim Kardashian, és Mischa Barton is melléfogott: előbbi anyjával indult el otthonról valami borzalomban, utóbbi a vörös szőnyegen álldogált szomorúan hasig dekoltálva. Részletek a hajtás után!

Kim Kardashian Vogue címlapja előtt is igazi trendikonnak számított sok amerikai nő szerint, most, hogy rekordeladásokat produkált képével a lap, talán még többen lesik, miket hord. Egy biztos: minden, amit látunk rajta, drága dizájnerdarab. Az előnytelen, buggyos dekoltázsú, áttetsző blúz legalább fekete, az még nem lenne elég ahhoz, hogy a hét legrosszabbul öltözöttjének nyilvánítsuk. Az előnytelen hosszúságú és borzalmas anyagú szoknya viszont igazi divatbűn. Akkor is az lenne, ha fenéknél nem dudorodna úgy, mint egy teli pelenka. Ez így egyszerűen szörnyű. Alábbi videón azt is megnézheti, milyen említett libafoszöld alj mozgásban: Kardashian is érzi, hogy nincs rendben, folyton igazgatja.

Ki a rosszabb?

 • 41
  Kardashian a szoknyában
 • 127
  Barton a dekoltázzsal
 • 8
  Mindketten jól öltöztek fel.
 • 303
  Mindkettő szörnyű!

Hab a tortán, hogy az extraronda bőrszoknyához szegecses bokacsizmát választott a celebnő, ami aztán tényleg kényes darab: kevés olyan holmi van, amivel nem nyomná össze Kardashian alakját, az amúgy is alacsony celebnő így aztán végképp olyan, mint egy umpa-lumpa.

Ezt a szettet látva Kanye West biztos fogja a fejét, de Kardashian legalább nem vörös szőnyeges eseményen égett be, csak annyi történt, hogy egy átlagos szerdán nem találta el a megfelelő stílust.

Mischa Barton viszont a 8. éves BritWeek Launch partijára vette fel a Têca By Helô Rocha márkájú, idén tavaszra tervezett ruhát. A fekete alapon mintás ruha előnytelenül szélesíti Barton csípőjét, a túl mély dekoltázs hiába van tüllel borítva, közönséges. A nyaklánc is csak ront a dolgon, olyan, mintha a színésznőnek alig lenne nyaka. A a ruha hosszú ujjrésze is előnytelen, Barton elvész a hatalmasnak tűnő estélyiben. A sminkje egészen rendben van, de ennél sokkal is jobban is felöltözhetett volna. Ön szerint ki a rosszabb, Kardashian bőrben vagy Barton az estélyiben? Nézze meg őket a galériában, aztán szavazzon!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta