OFFLINE

10 furcsa szett a Coachelláról

2014. április 24., csütörtök 20:19

Bár a celebnők a legritkább esetben viselnek hippi stílusú szereléseket a hétköznapokban és a vörös szőnyeges eseményeken, a fesztiválszezont nyitó kaliforniai Coachellára mégis minden évben szinte kötelezőnek érzik (talán jogosan), hogy hobbi-hippinek öltözzenek. Így nem volt nehéz dolgunk, mikor a huffingtonpost.com cikkének alapján elkezdtük keresni a dupla hétvégés fesztivál legzavarbaejtőbb szettjeit. Nézze meg a galériában, hogy miben szórakoztak a gazdagok és lessen el egy-két trükköt a közelgő hazai fesztiválszezonra!

A zenei fesztivál street-style képeit elnézve a felhozatal érdekesebb, mint valaha. Természetesen az olyan elengedhetetlen kiegészítők, mint a napszemüveg, idén sem koptak a trendekből, emellett menő volt a bakancs, a tenyérnyi farmersort, illetve a hetvenes évek stílusát idéző széles karimájú kalapok.

A celebnők, ha már megjelentek a puccos, de poros rendezvényen, akkor naná, hogy gondoskodtak róla, hogy ottlétük másoknak is feltűnjön. Így többen választottak harsány és csilingelő nyakláncokat, karkötőket és bokadíszeket. A 2014-es szezonban pedig a harsány színű ízléstelen baseball sapkákat felváltották a bohém, gyakran virágokkal és csillogó kövekkel kirakott fejdíszek. Persze volt, aki valamit nagyon félreértett és tollas indián fejdísszel hozta magát kellemetlen helyzetbe.

Kicsit furcsálljuk, de továbbra is menő volt átlátszó anyagokból készült alsószoknyában lábat villantani (lásd Tallulah Willis), illetve a lotyós külsőt kölcsönző itt-ott kivágott, mintás ruhák sem koptak ki a Los Angeles-i elit gardróbjából (lásd Paris Hilton). A legmeglepőbb számunkra viszont az eseményre választott tucatnyi fehér ruha volt – fel sem merült volna bennünk, hogy egy ilyen kényes árnyalatot válasszunk egy egész napos tivornyára. Előre láthatóan divatban marad a bőr, a csipke és nagy sajnálatunkra a horgolt ruha, valamint a rojtos szerelések is.

Kiválogattunk 10 olyan nőt a forgatagból, akik nagyon kitettek magukért: nézze meg a galériában, hogy miben szórakoztak Kim Kardashian féltestvérei, Kendall és Kylie Jenner, milyen luxustáskával égette magát Paris Hilton, illetve mivel keltette fel a fotósok figyelmét  Vanessa Hudgens, Alessandra Ambrosio és Bruce Willis enyhén illuminált lánya!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta