Menő vagy ciki félmilliós szandálban nyaralni?

A celebnők kedvenc cipészének kikiáltott Charlotte Olympia a tavaszi-nyári szezonban is gondoskodott arról, hogy a harmincas-negyvenes évek Hollywoodjának fénykorát idéző, klasszikus magassarkúi és különlegesebb cipői bejárják a világhálót. A kollekciót elnézve az az érzésünk támadt, hogy a sztársuszter tud valami konkrétat arról a félhivatalos pletykáról, miszerint Sofia Coppola még idén filmre viszi Hans Christian Andersen egyik klasszikusát, a Kis hableányt.

Az új kollekcióban mégsem a pikkelyes, sellőlányos, halas, rákos és egyéb szokásos tengeri ihletésű szandálokon akadt meg a szemünk, hanem az „Üzenet a palackban” fantázianevű lábbelin, aminek sarka helyén egy parafadugóval lezárt, feltételezhetően műanyagból készült, átlátszó üvegcse díszeleg – írja a fashionpolice.net. A hordható műalkotást egy kis homokkal, kagylóval és egy arany masnival átkötött papírtekerccsel tette teljessé a cipész.

„Nosztalgikus ember vagyok, szeretek visszaemlékezni olyan letűnt korokra, mint a harmincas, negyvenes vagy az ötvenes évek. Ezek az idők nagy szerepet játszanak a márka életében is. Szeretem, ha a kollekciónak lelke, története és egy kis humoros oldala is van" – mondta emblematikus formáiról és kollekciójáról a tervező a vogue.com-nak.

A feltűnő, vélhetően a szürke hétköznapokra nem ajánlott lábbeliért egyébként 1916 dollárt (427.289 forint) kérnek a luxusüzletekben. Ön szerint menő beszerezni egy ilyen látványos cipőt vagy inkább cikinek tartja, hogy valaki ennyi pénzt ad ki egy extrém designer szandálért? Szavazzon és nézze meg a kollekció többi darabját is a galériában!

Oszd meg másokkal is!
Menő! (1311) (1651) Ciki!
Mustra