OFFLINE

Menő vagy ciki félmilliós szandálban nyaralni?

2014. április 21., hétfő 10:22

A celebnők kedvenc cipészének kikiáltott Charlotte Olympia a tavaszi-nyári szezonban is gondoskodott arról, hogy a harmincas-negyvenes évek Hollywoodjának fénykorát idéző, klasszikus magassarkúi és különlegesebb cipői bejárják a világhálót. A kollekciót elnézve az az érzésünk támadt, hogy a sztársuszter tud valami konkrétat arról a félhivatalos pletykáról, miszerint Sofia Coppola még idén filmre viszi Hans Christian Andersen egyik klasszikusát, a Kis hableányt.

Az új kollekcióban mégsem a pikkelyes, sellőlányos, halas, rákos és egyéb szokásos tengeri ihletésű szandálokon akadt meg a szemünk, hanem az „Üzenet a palackban” fantázianevű lábbelin, aminek sarka helyén egy parafadugóval lezárt, feltételezhetően műanyagból készült, átlátszó üvegcse díszeleg – írja a fashionpolice.net. A hordható műalkotást egy kis homokkal, kagylóval és egy arany masnival átkötött papírtekerccsel tette teljessé a cipész.

„Nosztalgikus ember vagyok, szeretek visszaemlékezni olyan letűnt korokra, mint a harmincas, negyvenes vagy az ötvenes évek. Ezek az idők nagy szerepet játszanak a márka életében is. Szeretem, ha a kollekciónak lelke, története és egy kis humoros oldala is van" – mondta emblematikus formáiról és kollekciójáról a tervező a vogue.com-nak.

A feltűnő, vélhetően a szürke hétköznapokra nem ajánlott lábbeliért egyébként 1916 dollárt (427.289 forint) kérnek a luxusüzletekben. Ön szerint menő beszerezni egy ilyen látványos cipőt vagy inkább cikinek tartja, hogy valaki ennyi pénzt ad ki egy extrém designer szandálért? Szavazzon és nézze meg a kollekció többi darabját is a galériában!

1126 szavazat 975 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta