6 bizonyíték, hogy George Michael stílusa örök

Mint tudjuk, a divat örök körforgásban van, így nem érdemes rögtön megszabadulni mondjuk a kedvenc trapéznadrágunktól, mert pár év(tized) múlva újra az lesz a menő. George Michael archív fotóit nézegetve ugyanerre a megállapításra jutottam: azok a ruhadarabok, amiket akkor viseltek, a 2014-es év trendjei között is megállják a helyüket - legyen szó mondjuk a zöld-sárga colour blockingról vagy a mintás ingről, esetleg a farmerkabátról vagy sportcipőről.

Az énekes legújabb, Symphonica névre hallgató albuma nemrég jelent meg, ennek apropójából pedig úgy döntöttem, megmutatom, milyen ruhadarabokat kell beszereznünk ahhoz, ha egy napra (vagy akár többre is) George Michaelnek szeretnénk öltözni. Képek és ruhák a poszt második felében!

1. George Michael, a hipszter

Készüljön, mert nyáron elöntik a várost a hipszterek és míg a télikabát alatt alig felismerhetőek, addig nyáron közös ismertetőjegyük az, hogy mindenkin basic póló van farmerdzsekivel.

02
Rob Verhorst / Getty Images / reklámfotó

2. George Michael, a sportos

Az edzőcipők újra az utcai divat részei lettek, innen pedig csak egy lépés a sort.. és még egy az atléta.

01
Phil Dent / Getty Images / reklámfotó

3. George Michael a tablófotózásán

Nem tudjuk pontosan, hogy hol készült a kép, de tény, hogy a 2000-es évek elején minden ballagó gimnazista osztály ilyen hátterű tablót csináltatott. A loafer cipőket kedveljük zoknival, de itt elég nagy a kontraszt.

04
Terry O'neill / Getty Images / reklámfotó

4. George Michael, a fess

Azt nem mindenki teheti meg, hogy Elton Johnnal fotózkodjon, egy jólszabott szmokingja viszont bárkinek lehet. George Michaelnek meg pláne!

03
Caroline True / Getty Images / reklámfotó

5. George Michael, a trendszetter

A tervezők előszeretettel nyúlnak a colour blocking iránt, ha éppen elhagyta őket az ihlet, George Michael viszont megelőzte őket. Gondolta volna, hogy ez a kép közel 30 éve, 1985-ben készült? Bizony!

07
Hulton Archive / Getty Images / reklámfotó

6. George Michael, a mini-Pharrell

Ez a fotó szintén majdnem harminc éves, Pharrell Williams pedig eltbújhat Michael mögé a fura kalapmániájával. Ilyen lazán még senki nem viselt fejfedőt!

06
Michael Putland / Getty Images / reklámfotó
Oszd meg másokkal is!
Mustra