OFFLINE

6 bizonyíték, hogy George Michael stílusa örök

2014. április 21., hétfő 15:39

Mint tudjuk, a divat örök körforgásban van, így nem érdemes rögtön megszabadulni mondjuk a kedvenc trapéznadrágunktól, mert pár év(tized) múlva újra az lesz a menő. George Michael archív fotóit nézegetve ugyanerre a megállapításra jutottam: azok a ruhadarabok, amiket akkor viseltek, a 2014-es év trendjei között is megállják a helyüket - legyen szó mondjuk a zöld-sárga colour blockingról vagy a mintás ingről, esetleg a farmerkabátról vagy sportcipőről.

Az énekes legújabb, Symphonica névre hallgató albuma nemrég jelent meg, ennek apropójából pedig úgy döntöttem, megmutatom, milyen ruhadarabokat kell beszereznünk ahhoz, ha egy napra (vagy akár többre is) George Michaelnek szeretnénk öltözni. Képek és ruhák a poszt második felében!

1. George Michael, a hipszter

Készüljön, mert nyáron elöntik a várost a hipszterek és míg a télikabát alatt alig felismerhetőek, addig nyáron közös ismertetőjegyük az, hogy mindenkin basic póló van farmerdzsekivel.

2. George Michael, a sportos

Az edzőcipők újra az utcai divat részei lettek, innen pedig csak egy lépés a sort.. és még egy az atléta.

01
Fotó: Phil Dent / Getty Images / reklámfotó

3. George Michael a tablófotózásán

Nem tudjuk pontosan, hogy hol készült a kép, de tény, hogy a 2000-es évek elején minden ballagó gimnazista osztály ilyen hátterű tablót csináltatott. A loafer cipőket kedveljük zoknival, de itt elég nagy a kontraszt.

4. George Michael, a fess

Azt nem mindenki teheti meg, hogy Elton Johnnal fotózkodjon, egy jólszabott szmokingja viszont bárkinek lehet. George Michaelnek meg pláne!

03
Fotó: Caroline True / Getty Images / reklámfotó

5. George Michael, a trendszetter

A tervezők előszeretettel nyúlnak a colour blocking iránt, ha éppen elhagyta őket az ihlet, George Michael viszont megelőzte őket. Gondolta volna, hogy ez a kép közel 30 éve, 1985-ben készült? Bizony!

6. George Michael, a mini-Pharrell

Ez a fotó szintén majdnem harminc éves, Pharrell Williams pedig eltbújhat Michael mögé a fura kalapmániájával. Ilyen lazán még senki nem viselt fejfedőt!

06
Fotó: Michael Putland / Getty Images / reklámfotó

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta