OFFLINE

Modellek helyett PhD hallgatókkal reklámoz a Betabrand

2014. április 20., vasárnap 15:12

Hivatásos modellek helyett PhD és doktorandusz hallgatókkal reklámozza legújabb kollekcióját a Betabrand. A kampányhoz hatvan lányt választottak, akik tanulmányaikhoz és foglalkozásukhoz megfelelő szettben álltak a kamera elé. A praktikus, lezser, ugyanakkor elegáns kollekciót szándékosan nem gyakorlott modellekkel fotózták, mivel a márka szerint sokkal hitelesebb, ha eleve azokon reklámozzák a ruhákat, akiknek eredetileg tervezték: okos, sikeres és tanult nőknek.

Mostanában egyre többször happolják el a hivatásos modellek munkáit a hétköznapi, esetenként fogyatékkal élők, akik a kifutón és reklámkampányok során is sokkal szerethetőbb és valódi tartalmakat közölnek, mint a mesterségesen megcsinált, elérhetetlen ideált közvetítő modellek. Kortól és kinézettől függetlenül egyre nagyobb igény és érdeklődés övezi a hasonló projekteket, amit az amerikai Betabrand is meglovagolt.

A márka ugyanis gondolt egy nagyot és az utca emberét, közülük is a legokosabbakat választotta aktuális reklámarcainak. A kampány rengeteg elismerést kapott, hiszen nem igazán volt eddig olyan márka, ahol nem ciki, hanem kifejezetten trendi okosnak és műveltnek lenni. A Betabrand tudósnőit elnézve kedvünk támadt tanulni, még akkor is, ha a kollekció nem nyerte el a tetszésünket. Nézze meg, milyen szerelésben képzeli el a márka a gyógyszerészt, a szociológust vagy a történészt, hátha ön is elleshet néhány trükköt foglalkozásának megfelelően!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta