OFFLINE

Menő hajak a kifutókról

2014. április 18., péntek 18:43

Április 12-én rendezték meg a Toni&Guy Fashion Week Budapestet, mely leginkább egy végtelenített divatbemutató volt, ahol a magyar tervezők prezentálhatták, miben képzelik el 2014 őszén és telén a nőket. Persze mint minden ilyen eseményen, itt is egy cég készítette a modellek frizuráját, jelen esetben ez a névadó Toni&Guy volt, melynek fodrászai azt is megmutatták, hogyan lehet nekünk olyan hajunk, mint a modelleknek.

Sportszerű nehezítésként a frizurák többségéhez hosszú és egyenes haj kell, ennek ellenére a kivitelezésük tényleg viszonylag egyszerű, már ha rendelkezünk elegendő hajjal. Ha elbizonytalanodott, itt találja meg azokat a videókat, amiből kiderül, hogyan lesz olyan haja, mint a kifutókon dolgozóké.

Konty és fonat

Szegedi Kata kollekciójához a városi amazon névre hallgató frizurát képzelték el. Ennek lényege, hogy a haj a fejtetően meg van emelve, alul viszont tupírozott és kócos fonatban végződik, és az egész frizura frissen mosott hatású. Különlegessége a fejtetőn lévő konty, amit azért nem biztos, hogy ki akarunk próbálni, ha közben egy fonat is lelóg a fejünkről. Ami kell hozzá: tengeri sós texturáló spray és erős hajlakk, egyébként tényleg nem tűnik bonyolultnak elkészíteni.

Gyűrött tincsek

A Nubu ruháihoz az egyenesre szárított haj adta az alapot, melyet a fodrászok körkefével fésültek egyenesre, majd szárítás közben pár tincset meggyűrtek, hogy a hatás természetesebb legyen. Az erős oldal- vagy középválasztékot hajszérummal emelték ki – ettől ez a rész csillogóvá vált. A végeredmény pont olyan, amilyet bárki készíthet, ha kicsit nem figyel oda hajszártítás közben, szimpatikus.

Banáncsat

A Je Suis Belle-nek köszönhetjük egy ikonikus termék, a banáncsat újra felfedezését. Bár én még az általánosban nyomultam ebben a csodálatos műanyag rémségben, úgy tűnik, újra itt a helye a divat világában. A haj elöl megemelt, tupírozott, ehhez a legjobb, ha hajtőemelő port használunk.

Sima copf

Ezzel szöges ellentétben áll az Anda letisztult "japános" stílusa. A geometriai részletekkel megbolondított ruhákhoz jól passzol a laza copf, melyet bőrpánttal rögzítettek. Ebben a formában elengedhetetlen a teljesen egyenes haj, a csillogás és a pontosan megtervezett arányosság. Jól jön hozzá a hidratáló fényspray.

Szöszös haj

Nem úgy, mint Nanushkánál, ahol a szöszös, laza textúra áll a középpontban. Mint amikor valakihez ébredés után csenget be a szomszéd néni, ezért csak lazán összefogja a haját. Persze ezt manapság a fodrász állítja elő, komolya munkával, szárazsamponnal és tengeri sós texturáló spray-vel.

Kislányos lófarok

A Use Unused teljesen egyszerű iskoláslány frizurával hangsúlyozta ruhái stílusát, egészen alulra helyezett lófarok, egyenes haj, csak semmi túlbonyolítás. A hajgumi mellett csak hajlakk kell hozzá, meg egy jó fésű.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta