OFFLINE

Hasvillantós felsőben is férjhez mehetünk az idén

2014. április 17., csütörtök 20:26

A celebnők egyik kedvenc esküvői- és vörösszőnyeges ruhatervezője, Vera Wang két szezonnal a grunge őrület lecsengése után látott fantáziát a kilencvenes évekből visszalehelt, szűk réteget érintő trendben és piacra dobta grunge menyasszonyiruha-kollekcióját, ami egy-két merészebben szabott darabtól eltekintve hordhatóra és elegánsra sikeredett – írja a dailymail.co.uk.

A 63 éves tervező jól láthatóan egy, a törzsvásárlóinál valamivel fiatalabb réteget célzott meg legújabb kollekciójával. Legalábbis ez derül ki a ruhákról forgatott, egyszerre elbűvölő és hátborzongató kisfilmjéből, melyben finom szatén, csipke és tüll ruhacsodákban szomorkodnak a leendő menyasszonyok.

„Remélem, az emberek rájönnek, hogy ezeket a ruhákat nem lehetetlenség viselni. Lényeg, hogy fehér színűek legyenek. A könnyedség, a finom vonalak, az érzékiség és a csábítás volt a fő inspiráció” – mondta a tervező, aki kísérteties kinézetű, törékeny testalkatú modelleit fehér szemöldökkel és fehér szempillákkal, valamint fejtetőre nyalt, vizes hatású frizurával képzelte el a kampányban.

A terjedelmes alsószoknyáktól és a habos-babos, fodros menyasszonyi ruháktól kicsit elrugaszkodott Wang azért még így is a klasszikus menyasszonyi vonalon belül mozgott, aminek köszönhetően a túlvilági, jövőbe tekintő kollekcióhoz még mindig el tudunk képzelni egy puccos, hercegnős lagzit. Bár valószínűleg ezeket a sokoldalú ruhakölteményeket nem úsznánk meg olyan baráti áron, mint a H&M nemrég piacra dobott 20 ezer forintos menyasszonyi ruháját.

„A mai lányok napjainkban inkább provokatívak, mint álmodozók. Nem hiszem, hogy éppen a menyasszonyi ruháknál gondolkodnának máshogy. Annak a lehetősége, hogy ilyen vizuális módon mutassam be a ruháimat, egy újfajta kifejezési mód számomra. Egy teljesen új út, hiszen így nem csak a menyasszonyokkal kommunikálok, hanem a többi nővel is világszerte. Ebben az esetben pedig a menyasszonyi ruha művészi lesz az általánossá vált divatos jelző helyett” – magyarázta a videókampány előnyeire rátaláló Wang a wwd.com-nak.

Nézze meg a galériában a tervező modern elemeket hagyományos jegyekkel ötvöző a kollekcióját, de ne hagyja ki az ijesztő sötét erdőben bolyongó menyasszonyokat se a kisfilmben!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta