OFFLINE

Heti kedvenc: a virágmintás nadrág

2014. április 16., szerda 13:18

A virágos, bokavillantós nadrág már az őssszel is nagy divat volt, és az üzletek kínálata alapján nem lesz ez másként ebben a szezonban sem. Persze ez a minta nem csak a nadrágokon köszön vissza idén tavasszal és nyáron, de most erre a darabra koncentrálunk sorozatunkban. A hajtás után négy összeállítást talál, amelyek segíthetnek abban, hogy mivel hordja eheti kedvencünket. 

Egy lezser, rohangálós szettel kezdünk. A szürke pulóver, illetve melegítőfelső reneszánszát éli, ami nem csoda, egy nagyon kényelmes és jól kombinálható darabról van szó. Utóbbinak köszönhetően bátran fel lehet venni egy ilyen nadrággal is. A sportos papucscipőt természetesen le lehet cserélni egy elegánsabb lábbelire is, ha a helyzet úgy kívánja. 

A feltűnő minta miatt érdemes egyszínű felsőrészekkel és kiegészítőkkel viselni a virágmintás ruhadarabokat, de a színekkel már nem kell feltétlenül annyira csínján bánni, a nadrágon látható árnyalatok nyugodtan visszaköszönhetnek a szett többi részén, sőt!

Ugyan itt a tavasz, de vannak még olyan napok, amikor a kötött pulóvereket elő kell majd szedni a szekrényből. A rövid, hasvillantós fazon most éppen nagyon népszerű, és jól illik egy ilyen nadrághoz, de ha nem akar csupasz bőrfelületet mutatni, akkor egy inget is vehet a pulóver alá. 

Ha a lazaság nem opció, akkor természetesen a blézer és ing párosa a tökéletes választás. Persze nem kell ragaszkodni az olyan klasszikus színekhez, mint a fekete és a fehér, sokkal vidámabb és tavasziasabb lesz az összeállítás, ha a nadrágon található árnyalatok köszönnek vissza. A fémes kiegészítőket főként estére ajánljuk, de az igazán bátrak nappali viseletként hordhatják ezeket.  

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta