Menő vagy ciki a félmilliós moher-farmer?

Az utóbbi pár szezonban egy-két meglepően rosszul sikerült, vagy félreértelmezett kísérlettől eltekintve nem kifejezetten tartották trendben a farmert a divatházak vezető tervezői. Több fantáziát láttak mostanában az elegánsabb bőrben és szőrben, valamint azok kamu változatainak feldolgozásában, mint a vastag és túl hétköznapias farmerben.

Ezért is lepődtünk meg a fashionpolice.com szerkesztőivel annyira, mikor a kelet-londoni tervező, Faustine Steinmetz 2014-es tavaszi-nyári kollekciójában felbukkant a zárójelben tartott anyag, méghozzá nem is akárhogyan, 80 százalék moherrel és 20 százalék gyapjúval. A szövőszéken kézzel szőtt „szőrréteg-szerű” bevonat nem igazán tett jót az egyébként is vastag farmeranyagnak, melyben feltételezhetően nincs ember a földön, aki nem mutatna túlsúlyosnak.

Nem tudni, hogy honnan inspirálódott a tervező
Nem tudni, hogy honnan inspirálódott a tervezőfaustinesteinmetz.com

Atervező minden bizonnyal máshogy tekint munkájára, mint mi, de azért arra nem számítottunk, hogy ennyire túlárazza zavarba ejtő szerelését. Egy ilyen nadrágért ugyanis 1380 fontot (511.350 forintot) kér és abban az esetben, ha a farmerdzsekit is szeretné megkaparintani, mélyebben a zsebébe kell nyúlnia, ugyanis a teljes szett már 2760 fontba (1 millió forintba) kerül.

Ráadásul bokaverdeső fazon
Ráadásul bokaverdeső fazonfaustinesteinmetz.com

Az együttes egyébként kizárólag az ln-cc.com-on rendelhető meg, a kiszállításra pedig maximum négy hetet kell várnia az elszánt ügyfeleknek. Viszont ha egyszer már elkövette azt a hibát, hogy megrendelte, akkor nincs visszaút, ugyanis a márka oldala szerint a termék nem visszaváltható. Ön mit gondol, menő egy ilyen bolyhos farmerdzseki vagy inkább cikinek találja az ízléstelen darabot? És a bokaverdeső moher-gatya hogy tetszik? Szavazzon!

Oszd meg másokkal is!
Menő! (4986) (2281) Ciki!
Mustra