OFFLINE

Menő vagy ciki a félmilliós moher-farmer?

2014. április 14., hétfő 13:31

Az utóbbi pár szezonban egy-két meglepően rosszul sikerült, vagy félreértelmezett kísérlettől eltekintve nem kifejezetten tartották trendben a farmert a divatházak vezető tervezői. Több fantáziát láttak mostanában az elegánsabb bőrben és szőrben, valamint azok kamu változatainak feldolgozásában, mint a vastag és túl hétköznapias farmerben.

Ezért is lepődtünk meg a fashionpolice.com szerkesztőivel annyira, mikor a kelet-londoni tervező, Faustine Steinmetz 2014-es tavaszi-nyári kollekciójában felbukkant a zárójelben tartott anyag, méghozzá nem is akárhogyan, 80 százalék moherrel és 20 százalék gyapjúval. A szövőszéken kézzel szőtt „szőrréteg-szerű” bevonat nem igazán tett jót az egyébként is vastag farmeranyagnak, melyben feltételezhetően nincs ember a földön, aki nem mutatna túlsúlyosnak.

Atervező minden bizonnyal máshogy tekint munkájára, mint mi, de azért arra nem számítottunk, hogy ennyire túlárazza zavarba ejtő szerelését. Egy ilyen nadrágért ugyanis 1380 fontot (511.350 forintot) kér és abban az esetben, ha a farmerdzsekit is szeretné megkaparintani, mélyebben a zsebébe kell nyúlnia, ugyanis a teljes szett már 2760 fontba (1 millió forintba) kerül.

Az együttes egyébként kizárólag az ln-cc.com-on rendelhető meg, a kiszállításra pedig maximum négy hetet kell várnia az elszánt ügyfeleknek. Viszont ha egyszer már elkövette azt a hibát, hogy megrendelte, akkor nincs visszaút, ugyanis a márka oldala szerint a termék nem visszaváltható. Ön mit gondol, menő egy ilyen bolyhos farmerdzseki vagy inkább cikinek találja az ízléstelen darabot? És a bokaverdeső moher-gatya hogy tetszik? Szavazzon!

1633 szavazat 4470 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta